İzmir Çetesi 9. Bölüm özeti ve fragmanı

Kadir İnanır bu diziyle uzun sürenin ardından ekrana döndü. Star TV'de yayınlanan dizi kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başararak büyük bir başarı yakaladı.

İzmir Çetesi 9. Bölüm özeti ve fragmanı
İzmir Çetesi dizisinin 9. Bölüm özeti Star Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

İzmir Çetesi aşka yelken açıyor!

Duru'nun yaşamı tehlikededir ama İzmir Çetesi onu kurtarmayı başarır. Ancak bu operasyondan geriye Selami'ye bir kurşun yarası hatıra kalır. Ona isabet eden bu kurşun hayatını değiştirir, belki de şimdiye kadar başına gelen en güzel şey olur.

Duru'nun gözünde bir kahramana dönüşen Selami sonunda Duru ile istediği şansı yakalar.

Ama Ateş Mira konusunda onun kadar şanslı değildir. Bir türlü birbirine açılamayan ikili Ateş'in karmaşık geçmişi yüzünden yakınlaşmak yerine gitgide uzaklaşır. Ateş Mira'ya dürüst davranmak istedikçe Mira ondan tiksinme noktasına gelir.

Cemal ve Katya ise nikah tarihini belirlemişlerdir. Ama işler ciddiye bindikçe pürüzler çıkmaya başlar ve çiftimiz ilk kavgasını eder.

İzmir Çetesi Aile Hekimliği çetesini yeni hedefleri olarak belirler. Ama bu çeteyi çökertmek için birine daha ihtiyaçları vardır. Planlarına Mahmure'yi de dahil etmek zorundadırlar. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır.

Dizide iki genç tarafından dolandırılan Kadir İnanır, parasını almak için gençlerle işbirliği yapar ve işler içinden çıkılması zor bir hal alır.