Vali Atış: Her Geçişimizde Kozan‘ın Güzelliğinden Faydalanıyoruz

Adana Valisi İlhan Atış, Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçelerine geçmeden önce Kozan Dağılcak mesire alanında kahvaltı programına katıldı.

Adana Valisi İlhan Atış, Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçelerine geçmeden önce Kozan Dağılcak mesire alanında kahvaltı programına katıldı.

Kozan Belediyesi tarafından yeni bir görünüme kavuşturulan Dağılcak mesire alanında Kaymakam İzzettin Sevgili, Belediye Başkanı Kazım Özgan, Jandarma Bölük Komutanı Ahmet Kaymak ve İlçe Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu’nun karşıladığı Vali Atış, yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı.

Tufanbeyli ve Saimbeyli’ye gideceklerini kaydeden Vali İlhan Atış; “Buradan her geçişimizde Kozan’ın güzelliğinden faydalanıyoruz. Yaşam şartlarımızı sevincimizi artırıyoruz. Başta kaymakamımız ve belediye başkanımıza misafirperliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçelerimizde incelemelerde bulunacağız. Vatandaşlarımızın dertleri ve sıkıntıları varsa paylaşacağız. Yoksa sevinçlerini paylaşacağız” dedi.

Dağılcak dinlenme alanını da gezen Vali Atış, “Doğa harikamız olan Dağılcak mesire alanında yapılan çalışmalar ile burası her geçen gün değişim göstermektedir.” diye konuştu.

Gezi programına; İl Özel İdare Genel Sekreteri Remzi Oğuz Yılmaz, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Mehmet Özer Güneş, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Muharrem Gelen, Tarım İl Müdürü Fikret Coşkun, İl Sağlık Müdürü Aytekin Kemik, İl Çevre ve Orman Müdürü Nebi Erol Metin, İl Bayındırlık Müdürü Ahmet Kırılmaz ve Vakıflar Bölge Müdürü Murat Saraçoğlu katıldı.