Lale Devri 27. bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Lale Devri, 27. bölümüyle Fox TV ekranlarında yayınlandı. İşte Lale Devri 27 bölüm özeti ve fragmanı...

Lale Devri 27. bölüm fragmanı yayınlandı
Lale Devri 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Lale Devri 27. son bölümde neler olacak? Lale Devri 27. en son bölüm fragmanını bu siteden izleyebilirsiniz. Lale Devri 27. yeni bölüm fragmanında Toprak ve Kerem 'i kaçıranlar sonunda Çınar 'a ulaşmayı başarır.

Ilgaz Holding 'de çıkan yangın ucuz atlatılır. Toprak ve Kerem 'i kaçıranlar sonunda Çınar 'a ulaşmayı başarır. Çınar, Toprak sayesinde ikisini de zarar görmeden kurtaracaktır. Kerem 'in uyuşturucu kullandığını öğrenen Çınar çok öfkelenmiştir. Necip, iki kadın arasında kalmıştır. İkbal, Zümrüt 'ün son hamlesi yüzünden Ağva 'dan eli boş dönmek zorunda kalır. Necip onunla birlikte olmak yerine eve dönmeyi tercih etmiştir. Zümrüt ise ilanı aşk ettiği Necip 'ten bir cevap beklemektedir. Kapadokya 'dan kaçan Remzi soluğu kızının yanında alır ve gördükleri karşısında şaşkına döner. Remzi, Toprak 'ın Havva 'dan çok daha yağlı bir kapı bulmasından oldukça memnundur. Remzi 'nin tavırları yalıdakileri şaşkına çevirir. Sürekli kusan ve uyuklayan Yeşim 'in bu halleri dikkat çekmeye başlamıştır. Yaşadıklarının normal olup olmadığını anlamak için doktoruyla görüşen Yeşim, sırrını doktoru Cansel 'le paylaşır. Ama bu sırrın başkaları tarafından da anlaşılabileceğinden habersizdir.