Ak Parti Muğla İl Teşkilatı, Milletvekili Adaylarını Tanıttı

AK Parti Muğla İl Teşkilatı, milletvekili adaylarını Fethiye’de düzenlediği programla tanıttı. Antalya sınırında partililer tarafından karşılanan ve konvoy eşliğinde Fethiye’ye gelen adaylar, Muğla’da birinci parti olmak için söz verdi.

AK Parti Muğla İl Teşkilatı, milletvekili adaylarını Fethiye’de düzenlediği programla tanıttı. Antalya sınırında partililer tarafından karşılanan ve konvoy eşliğinde Fethiye’ye gelen adaylar, Muğla’da birinci parti olmak için söz verdi.

AK Parti Fethiye ilçe teşkilatı Muğla Milletvekili adayları için bir tanıtım programı organize etti. Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki programa Milletvekili adaylarının yanı sıra, Fethiyeli aday adayları ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan programda konuşan AK Parti Fethiye ilçe başkanı Mustafa Ali Türkan, 12 haziranda Muğla’nın makus talihinin değişeceğini söyledi. Başbakan recep Tayyip Erdoğan’ın büyük önem verdiği Muğla’da Ak Parti’yi 1’nci parti yapmak için var güçleri ile çalışacaklarını söyleyen Türkan, zamanın küsme ve kırılma zamanı değil birlik olup herkese ulaşma zamanı olduğunu belirtti.

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk ise sıralamaya giren veya giremeyen bütün adayların AK Parti için çalışacağını söylediği konuşmasında, Başbakanın Fethiye’den çok şey beklediğini açıkladı. AK Parti genel merkezinin Muğla 1’nci sıraya Fethiyeli aday Ali Boğa’yı koyarak Fethiye’ye olan teveccühünü gösterdiğini söyleyen Öztürk, Fethiye ve Muğla için diğer partilere de çağrıda bulundu. 12 Haziran tarihinden sonra bütün siyasi partilerin Muğla için birbirine kenetlenmesini isteyen Öztürk, seçimlerin birlik ve beraberlik içerisinde yapılması talebini dile getirdi.

"MECLİSE EN AZ 4 VEKİL GÖNDERECEĞİZ"

Konuşmaların ardından Ak Parti’nin Muğla’daki milletvekili adayları tek tek kürsüye çağrılarak özgeçmişleri okundu. Kürsüye çıkan adayların hepsi birlik mesajı verirken, AK Parti’yi Muğla’da birinci parti yapacaklarını söyledi. Listenin sonunda yer alan Mehmet Yavuz Demir, ilk sıradaki aday gibi çalışmalarını canla başla sürdüreceğini söylerken, birinci sıra adayı Ali Boğa ise meclise en az 4 vekil göndereceklerini açıkladı. Başbakanın Muğla’yı istediğini anlatan 1’nci sıra milletvekili adayı Boğa, “Genel başkanımız bu yolda Fethiye’ye lokomotif görevi verdi. Muğla’yı Başbakan’a birinci parti olarak götürmek için canla başla çalışacağım. En 4 vekil çıkarmak için çalmadık kapı bırakmayacağız.” dedi.