Ak Parti‘nin Erzurum Milletvekili Adayları Tanıtılacak

AK Parti’nin Erzurum milletvekili adayları, yarın düzenlenecek toplantıyla basına tanıtılacak.

Ak Parti‘nin Erzurum Milletvekili Adayları Tanıtılacak
12 Haziran’daki genel seçimlerde Ak Parti’den siyasete girmeye hazırlanan milletvekili adayları, yarın Erzurum’a geliyor. Havalimanında partililer tarafından karşılanacak olan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Adnan Yılmaz, Fazilet Dağcı Çığlık, Cengiz Yavilioğlu, Muhyettin Aksak ve İbrahim Aydemir, oluşturulacak konvoyla şehir turu attıktan sonra, tanıtım toplantısının yapılacağı Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’ne geçecek. İhlas Haber Ajansı’nın 84 uydu kanalı üzerinden canlı olarak yayın yapacağı toplantıda, milletvekili adayları basına ve partililere tanıtılacak. Ak parti İl Başkanı Murat Kılıç, program içerisinde TGRT Haber’e canlı yayın konuğu olacak.

12 Haziran seçimlerin Türkiye siyasi tarihi açısından çok özel bir yere sahip olduğunu belirten Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç, “Bu bilinçle çalışmalarımızı yürütecek Erzurum’un her karışını dolaşacağız. Gidilmedik sokak, girilmedik ev, işyeri, kahvehane bırakmayacağız” dedi.

Tanıtım sonrası akşam yapılacak yemekli toplantıda, mevcut milletvekillerine teşekkür plaketi verilecek.

Öte yandan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, 20 Nisan Çarşamba günü Müceldili Konağı’nda ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileri ile sabah kahvaltısında bir araya gelecek.

Kaynak: İHA