Sp Osmaniye İl Teşkilatı Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Saadet Partisi(SP) Osmaniye İl Teşkilatı, kentin milletvekili adaylarını tanıttı.

Sp Osmaniye İl Teşkilatı Milletvekili Adaylarını Tanıttı
Saadet Partisi(SP) Osmaniye İl Teşkilatı, kentin milletvekili adaylarını tanıttı. Toplantıda konuşan SP Osmaniye İl Başkanı Osman Eroğlu, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimi için partilerine başvuran 10 aday adayından 1. sıra milletvekili adaylarını Yüksel Orman, 2.sıra Ömer Çiçek, 3.sıra Osman Onur ve 4.sıra adaylarını ise Harun Karaburç olarak belirlediklerini kaydetti.

Seçimlere 38 kadın milletvekili adayı ile gireceklerini kaydeden Eroğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Bayan adayımızın 34’ü başörtülü, 4 tanesi de başı açık hanım kardeşlerimizdir. Başörtülü kadınlar mecliste temsil edilmemektedirler. Saadet Partimiz ise kadın adayları seçilebilecek bölgelerden listeye alındı. Türkiye’deki 81 ilimiz, 957 ilçemiz, 3 bin küsur beldemiz ve 36 bini aşkın köyümüzün tamamında çelikleşmiş bir teşkilata sahibiz. İnşallah, bu teşkilatın hedefe ulaşmasının önünde hiçbir şey engel olamayacaktır. Saadet Partisi, Mili Görüş zihniyetini temsil eden tek partidir. Bu zihniyetimizden dolayı, görüş ve inancımızın temelini yine programımızda belirtildiği gibi; sevgi, şefkat hoşgörü merhamet ve esirgeme bağışlama teşkil etmektedir. Gayemiz, özellikle Türkiye‘deki 75 milyonla birlikte yeryüzündeki 6 milyar insanının tamamının saadetidir. Gayretlerimizin hedefi, ebedi mutluluğa kavuşmaktır." diye konuştu.

SP Osmaniye İl Başkanı Eroğlu konuşmasının sonunda, "Ülkemizi, tehlikelerden korumaya ve dünyada sözü geçen bir konuma getirmeye azimli olan Saadet Partisine gereken desteği sağlamak; ülkesini seven ve geleceğini düşünen herkesin sorumluluğudur. Bu yüzden, 12 Haziran seçimlerinin Partimize, ülkemize ve insanlığa hayırlar getirmesi duasıyla, aziz milletimizin desteğini bekliyoruz." dedi.