Canan 10. Bölüm özeti ve fragmanı

Daha küçük yaştayken zengin bir aileye evlatlık olan verilen Canan, bunun bedelini de hayatıyla ödüyor. Aradan yıllar geçtikten sonra zengin ve güçlü bir kadın olarak geri dönen Canan eski yaşamıyla da yüzleşiyor.

Canan 10. Bölüm özeti ve fragmanı
Canan dizisinin 10. Bölüm özeti Fox TV web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Selim, Elif'in Canan'ın kızı olduğunu öğrenince aklı iyice karışmıştır. Şakir'in anlattıkları onu şoktan şoka sürüklemektedir. Selim'in teyzesi Rennaz'ın da bu işte prmağı olduğunu öğrenince, gerçekleri detaylı olarak öğrenmek üzere harekete geçer. Bu sayede Renknaz ve Şakir yeniden karşı karşıya kalmıştır. Canan'ın hesaplaşmasına, hiç istemese de, Selim karışmıştır artık. Hem de sadece onu koruyan bir adam olarak değil, doğrudan taraftar biri olarak.

Selim, durumu Canan'a nasıl anlatacağını düşünmektedir. Aklı iyice karışmıştır. Gel gitlerle dolu ilişkileri bir kez daha sarsılmıştır. Bu arada Canan'ın Selim'in evindeki mecburi misafirliği Elif'le diyalogunu farklı bir yere taşımaktadır. Bedia ile annesi hesaplaşmışlardır. Bedia'nın kafası allak bullaktır. Bu durum Lami ile ilişkisine de yansıyacaktır. Babası ağabeyiyle olan sırdaşlığını ise sorgulamaya başlar. Şemsi'nin yasak ilişki kurduğu Özde'nin onu ele geçirmek için yepyeni bir planı vardır. Sırlar ortaya çıktıkça taşlar yerinden oynamakta, tüm ilişkiler yeniden sınanmaktadır...

FOX TV’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi bu bölümün ardında da oldukça konuşulacağa benziyor.