Çankırı‘da Polis, Başarılı Öğrencileri Ilgaz‘a Götürdü

Çankırı Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği‘nce düzenlenen ‘‘Beyaz Düşler‘‘ projesi kapsamında başarılı 20 öğrenci, Ilgaz Dağı‘na geziye götürüldü.

MKE Tophane İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu, Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Şehit Yahya Coşkuner İlköğretim Okulu ve İsmail Hakkı Karadayı İlköğretim Okulu‘ndan 20 öğrenci ile Ilgaz‘da eğlenceli bir gün yaşandı. Çocuk Şube Müdürü Neşe Korkmaz, Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Volkan Yalçın Şen ve polis memurlarının katıldığı gezide, polislerle öğrenciler kartopu oynayarak gönüllerince eğlendi. Program kapsamında öğrenciler ilk olarak Ilgaz Bölge Trafik Denetleme Amirliği‘ni ziyaret etti.

Burada öğrencilere trafik kuralları hakkında bilgiler verildi. Çankırılı öğrenciler buradaki eğitimin ardından Doruk Otel‘e geçtiler. Burada öğrenciler, polis memurları ile kartopu oynadıktan sonra birlikte mangal yaptı.

Ilgaz Dağı Milli Parkı‘nda telesiyeje binen öğrenciler, yapılan gezinin ardından polis memurları ile zirveye çıkarak burada kendileri için dilek tuttu.

Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Volkan Yalçın Şen, öğrenciler ile polis arasında kaynaşmayı sağlamak, öğrencilere polislik mesleğini sevdirmek ve polislerin yanlarında olduğunu hissettirmek amacıyla ‘Beyaz Düşler‘ projesi gerçekleştirdiklerini belirterek, ‘‘20 öğrenci ile başladığımız bu proje önümüzdeki süreçte daha da geliştirilerek sürdürülecek‘‘ dedi.

Kaynak: İHA