Ak Partili Yanılmaz‘In, Son Fotoğraflarında Neşe Ve Hüzün Bir Arada (Özel)

Enfeksiyon şikâyetiyle önceki gün yatırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde vefat eden AK Parti Elazığ Milletvekili Hamza Yanılmaz‘ın (48), TBMM’de en son çekilen fotoğrafları ortaya çıktı.

Enfeksiyon şikâyetiyle önceki gün yatırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde vefat eden AK Parti Elazığ Milletvekili Hamza Yanılmaz‘ın (48), TBMM’de en son çekilen fotoğrafları ortaya çıktı. Geçen haftaki AK Parti Grubu‘nda çekilen fotoğraflarda Yanılmaz hem neşeli hem hüzünlü tavırları ile dikkat çekiyor. Milletvekili arkadaşları Yanılmaz’ın, Başbakanın okuduğu İstiklal Marşı’ndan etkilenerek ağladığını söyledi.

    Uzun süredir karaciğer yetmezliğinden tedavi gören Yanılmaz, pazartesi günü TOBB ETÜ Hastanesi‘ne kaldırılmıştı. Tedavi gördüğü için dün AK Parti Grubu’na katılamayan Hamza Yanılmaz, geçen hafta Salı günkü gruptaki yerini almıştı. Bu durum Meclis fotoğrafçısı tarafından kayıt altına alındı. Yanılmaz’ın, bu fotoğraflarda neşeli, gülen ve hüzünlü tavırları dikkat çekiyor.

    BAŞBAKANI DİNLERKEN AĞLADI

    Hamza Yanılmaz’ın katıldığı son grup toplantısında kendisi ile birlikte yan yana oturdukları AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, Başbakan‘ın gelmesini beklerken sohbet edip, şakalaştıklarını söyledi. Koyuncu, bu esnada Yanılmaz‘ın moralinin son derece iyi olduğunu, bunun için Meclis fotoğrafçısından fotoğraflarının çekilmesini istediklerini anlattı. Koyuncu, bu sırada daha önce Elazığ Belediye Başkanlığı yaptığını bildiği için milletvekilliği ile belediye başkanlığını kıyaslamasını istediğini de aktardı. Koyuncu, rahatsızlığına rağmen Yanılmaz’ın kendisine millete hizmet aşkıyla dolu bir insan olduğunu ifade eden Koyuncu, hayata geçirmeyi planladığı bazı projelerinden bahsettiğini söyledi.

    Koyuncu, grup toplantısı öncesi son derece neşeli olan Hamza Yanılmaz’ın Başbakan’ın Mehmet Akif’in yazdığı İstiklal Marşı’nı okurken gözyaşlarına hakim olamadığını da ifade etti.