Marsilya Manchester United maçı hangi kanalda?

Marsilya Manchester United maçı hangi kanalda?Marsilya Manchester United maçı izle. Marsilya Manchester United maçı izleyin. Marsilya Manchester United maçı izlemek için tıklayınız. İşte Marsilya Manchester United maçı Şampiyonlar ligi maçı izle. İşte Marsilya Manchester United maçı ...

Marsilya Manchester United maçı hangi kanalda?
Marsilya ile Manchester United, Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında karşı karşıya gelecek.

Marsilya Manchester United maçı hangi kanalda?MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Daha önce iki kez karşılaşan ve birbirlerine karşı birer galibiyeti bulunan iki takım, yarın yapılacak maça bazı önemli futbolcularından yoksun çıkacak.

1993'te kupayı kazanmasından bu yana 2. turdan ötesini göremeyen Marsilya, en büyük eksikliğini, golcü futbolcu Andre-Pierre Gignac'ın yokluğu nedeniyle hissedecek. St Etienne ile yapılan son lig maçında sakatlanan Gignac'ın yanısıra, bir diğer forvet oyuncusu Mathieu Valbuena da sakatlığı nnedeniyle Manchester United'a karşı oynayamayacak. Ayak bileklerinden rahatsızlıkları bulunan diğer forvet oyuncuları Brandao ile Loic Remy'nin ise oynayabilecekleri düşünülüyor.

Manchester Uinited'da ise Brezilyalı üçlü, Anderson ile Da Silva kardeşler, Crawley ile oynanan kupa maçında sakatlandı. Her 3 futbolcunun da yarın forma giymesinin şüpheli olduğu belirtiliyor. İngiliz ekibin en büyük eksikleri ise Rio Ferdinand ile Park Ji-sung olacak. Her iki futbolcunun da sakatlıkları nedeniyle yarın forma giymemeleri bekleniyor.

Marsilya, İngiliz kulüplerine karşı evinde oynadığı son 9 maçtan 7'sini kazandı. Diğer iki maçta ise Liverpool'a kaybetti.

Fransız ekibin 1993'te şampiyon olan kadrosunda, şu an teknik direktörlük görevini üstlenen Didier Deschamps da bulunuyordu. Deschamps, Şampiyonlar Ligi kariyerinde Manchester United ile 5 kez, Juventus formasını giydiği dönemde karşılaştı. Bu maçlarda taraflar ikişer galibiyet aldı, diğer maç berabere bitti.

Manchester United, dışarıda oynadığı son 20 Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında sadece bir kez yenilerek mükemmel bir istatistik yakaladı. 20 maçtan 13'ünü kazanan İngiliz ekip, 6 maçtan ise beraberlikle ayrıldı. Manchester, tek yenilgisini ise Bayern Münih'e karşı aldı.

Olası 11'ler şöyle:

Marsilya: Steve Mandanda - Charles Kabore, Souleymane Diawara, Gabriel Heinze, Taye Taiwo - Lucho Gonzalez, Edouard Cisse, Benoit Cheyrou - Andre Ayew, Loic Remy, Brandao

Manchester United: Edwin van der Sar - John O'Shea, Nemanja Vidic, Chris Smalling, Patrice Evra - Darren Fletcher, Paul Scholes, Ryan Giggs, Nani - Wayne Rooney, Dimitar Berbatov

Heinze: "Manchester United hep güçlüdür"

Heinze, Man Utd'nin Ferdinand ve Giggs gibi büyük yıldızlarını oynamatamayacak olmasının büyük avantaj olmadığını ifade etti.

Olympique Marsilya'nın Arjantinli savunmacısı Gabriel Heinze, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Manchester United'ın yaşadıkları sakatlıklara rağmen hala güçlü olacaklarını söyledi.

Bilindiği üzere Premier Lig'deki müthiş formunu devam ettiren Manchester ekibinde zorlu maç öncesi Rio Ferdinand, Ryan Giggs, Anderson, Michael Owen ve Jonny Evans Fransa'ya getirilmedi.

Marsilya'nın resmi internet sitesine konuşan Heinze bu konuyla ilgili olarak "Rio Ferdinand ve Ryan Giggs Manchester United'ın iki büyük yıldızı ve kalitelerini herkes biliyor. Ama onların yerine oynayacak olanlar da gayet kaliteli oyuncular. Yine de oynamayacak olmaları şansımıza olabilir." ifadelerini kullandı.