Bir Ömür Yetmez 6. bölüm özeti ve fragmanı

Ekranların beğeniyler izlenen dizisi Bir Ömür Yetmez 6. bölümüyle 26 Aralık Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında olacak. İşte Bir Ömür Yetmez 6. bölüm özeti ve fragmanı...

Bir Ömür Yetmez 6. bölüm özeti ve fragmanı
Bir Ömür Yetmez dizisinin 6. bölüm özeti Star Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Ali, Ömer'in gerçek kimliğini keşfedecek mi?

Ali, Ömer'in herkesten gizlediği bir hayatı olduğundan emin olmuştur ve bunun tam olarak ne olduğunu öğrenmeden Ömer'in yakasını bırakmaya niyeti de yoktur. Ömer ise son günlerde yaşadıklarının etkisi altında, şiddetli bir hastalık geçirmiştir ve kendini Gülay ve Şükran'ın ellerine bırakmıştır. Oya'nın Ömer'e ulaşamadığı için endişelenip İstanbul'a gelmesiyle, Ömer daha da zor duruma düşecek ve kimliğini açık etmeden Ali'nin elinden kurtulması hiç de kolay olmayacaktır.

Melek, Zuhal'in lokantasında halkla ilişkiler müdürü olarak çalışmaya başlar. Bu durum onu hem Ali'ye hem de Hazal'a daha da yaklaştıracaktır. Hazal, Melek'in Ali ile olan ilişkisinin boyutlarını anlamaya çalışmaktadır. Hiç beklemediği yerlerde sürekli Melek ile karşılaşıyor olması, Ali ile arasının gerilmesine neden olur.

Şeker, Zuhal'in çocuklarını bulmak için O'na hissettirmeden, araştırmalarına devam eder. Zuhal ise beklenmedik bir ziyaretle İsmail'e ulaşmaya hayal bile edemeyeceği kadar yaklaşmıştır. Bu gelişme Zuhal ve Şeker'in ilişkisindeki dengeleri onarılamaz bir şekilde altüst edecektir.