Sultanlara layık yılbaşı!

Parası olana yılbaşı akşamı lüksün sınırı yok. Yeni yılı Çırağan Palace'ın Sultan Süiti'nde karşılamak isteyenler 76 bin 500 euroyu gözden çıkaracak. Parayı veren 4 gün adeta sultanlar gibi ağırlanacak

Sultanlara layık yılbaşı!
İstanbul'daki 5 yıldızlı oteller, yılbaşı akşamına özel zengin programlar sunarken; Çırağan Palace Kempinski, neredeyse servet değerindeki 'Sultan Paket'iyle dikkat çekiyor. 76 bin 500 euro'yu (188 bin lira) verene, rüya gibi bir yılbaşı gecesi vaat ediliyor. 4 gece konaklamalı Sultan Paketi pek çok hizmeti içeriyor.

Hizmetler, paketi satın alan çiftin, helikopter ya da tekne ile alınmasıyla başlıyor. Gece, 375 metrekarelik dünyanın en görkemli süitleri arasında yer alan Sultan Süit'te devam ediyor. Çırağan Palace Kempinski'de sadece 1 tane olan bu süitte, paketi alana özel bir kahya tahsis ediliyor. Michelin yıldızlı baş aşçı Olivier Chaleil de, yılbaşı gecesi özel bir mönü hazırlıyor. Süitte İstanbul manzarası eşliğinde yenilecek yılbaşı yemeğinde, 10 misafiri ağırlama imkanı sunuluyor. Paketi alan çift, kendileriyle birlikte 2 misafirini de bu süitte konaklatabiliyor.

HİÇ BOŞ KALMADI
İstenirse otelin, yerli ve yabancı şarkılardan oluşan repertuvarlar, şovlar, DJ performansları ve gösterilerden oluşan gala yemeğine de katılmak mümkün. 4 günlük program, kahvaltı, brunch, hamam bakımı, meyve ve şampanya eşliğinde süitte özel masajı da içeriyor. Otel yetkilileri, VIP ikramların sunulduğu Sultan Paketi'ne, özellikle Ruslar ve Araplar'ın çok ilgi gösterdiğini, Türkler'den de bilgi almak için arayanlar olduğunu belirtti. Şu ana kadar Sultan Süit'in tutulmadığını kaydeden yetkililer, "Ancak şimdiye kadar bu süit hiçbir yılbaşında boş kalmadı" dedi.

KRALLARI DA AĞIRLADI
Yılbaşı gecesi dışında 1 günlük konaklama bedelinin 30 bin euro+ KDV olduğu Sultan Süit, dünyanın en pahalı ilk 25 otel odası arasında yer alıyor. Süitte kalan ünlü isimler arasında İspanya Kralı Juan Carlos II ve eşi Kraliçe Sofia, Ürdün Kralı Hüseyin ve eşi, sanatçı Liza Minelli, tenor Luciano Pavarotti ve ABD eski Başkanı Bill Clinton da bulunuyor.

OTELLER PROGRAMLARINI HAZIRLADI
İstanbul'daki bazı 5 yıldızlı otellerin yılbaşı programları şöyle: Dedeman İstanbul: Işın Karaca sahne alacak. Yılbaşı mönüsü kişi başı 109 eurodan başlıyor. Grand Hyatt: Solist Murat Kaynak ve orkestrası performans sergileyecek. Kişi başı 350 lira. The Marmara Pera: Canlı caz müziği eşliğinde yılbaşı yemeği, KDV ve içecekler hariç 50 euro. Conrad İstanbul: Canlı orkestra eşliğinde 6 çeşitten oluşan mönü ve içecekler dahil yılbaşı balosu kişi başı 375 lira.