Emniyet, İmam Hatip Lisesi’nde Öğrencilerle Buluştu

Batman Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret eden Emniyet Müdürlüğü yetkilileri öğrencilerle öğle yemeğinde buluştu.

Emniyet, İmam Hatip Lisesi’nde Öğrencilerle Buluştu
Yetkililer, daha sonra sohbet toplantısı gerçekleştirerek, okul öğrencilerine Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgi verdi. Öğrenciler ise polislik mesleği ile ilgili merak ettikleri hususları sorma imkanı buldu.

Batman Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen sohbet toplantısında ise misafirlerine hoş geldiniz diyen İmam Hatip Lisesi Müdürü Halil İbrahim Ünsal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha sonra Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Uğur Tekin, öğrencilere seslendi. Başarılı olmak için hedeflerinin büyük olması gerektiğinin altını çizen Emniyet Müdürü Yurt, “Hayatta başarılı olmak istiyorsanız hedefinizi yüksek tutmanız gerekiyor. Kendiniz için ulaşabileceğiniz hedefler belirleyip ona göre çalışmalısınız. Eğer kendiniz için bir hedef belirlememişseniz başarılı olmanız mümkün değildir.” şeklinde konuştu.

Yurt, konuşması sırasında başarılı olmuş bazı örnek şahsiyetlerin hayatları ile ilgili çeşitli anekdotlar anlattı. Sohbet toplantısında daha sonra Çocuk Şube Müdürü Bilal Yalçın sözü aldı. Emniyet Amiri Yalçın, Batman ilinde Çocuk Şubesi olarak gerçekleştirdikleri projeleri ve bu projelerle gençlere ne tür katkılar sağladıkları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sohbet toplantısının ardından, emniyet yetkilileri hediye olarak getirdikleri kitapları öğrencilere dağıttı. Ziyarete, Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Uğur Tekin’in yanı sıra, Silah Ruhsat ve Özel Güvenlik Şube Müdürü Mehmet Sevgili, Çocuk Şube Müdürü Bilal Yalçın, Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürü Fatih Kolay, Çevik Kuvvet Komiseri Ercan Gür ve İmam Hatip Lisesi’nde görevli polis memurları katıldı.