Kalbim Seni Seçti 21. Bölüm özeti ve fragmanı

Ekranların beğeniyle izlenne dizisi Kalbim Seni Seçti 21. bölümüyle 10 Kasım Perşembe akşamı Atv ekranlarında olacak. İşte Kalbim Seni Seçti 21. bölüm özeti ve fragmanı...

Kalbim Seni Seçti 21. Bölüm özeti ve fragmanı
Kalbim Seni Seçti dizisinin 21. bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Melis'in sayıklamalarından şüphelenen Ömer, ne sakladığını bulmak için kızının peşine düşer. Kaan da İzzet'ten şüphelenmeye başlayıp onu takibe alır. Melis ile İzzet'i birlikte gören Kaan aralarında bir şeyler döndüğünden şüphelenir. Kaan ne olduğun anlamak için Emir'in de yardımı ister. İki kardeş ve Ömer Melis'in başındaki derdi çözmek için uğraşır.

Handan verdiği kararı Emir'e en uygun şekilde açıklamak için fırsat ararken Onur ondan önce davranır. Onur'un niyeti sadece bu haberi kullanarak Emir'i yanına çekmektir.

Emir, Ada'yla arasını düzeltmek için çabalarken Onur'dan gelen telefonla yıkılır. Handan'ın kendisini kandırdığını düşünür. Handan Ömer'in yanındayken Emir'den öfkeli bir telefon alır. Oğlunu kaybetmekten korkan Handan, Ömer ile onun peşine düşer. Sonunda Emir'i karakolda bulurlar.

Derin ise bebeğini aldırmakta kararlıdır. Aylin onu bu kararından vazgeçirmek ve Kaan'la arasının düzeltmek için elinden geleni yapar. Ama Derin'i durduramayacağını anlayınca Handan'a gider. İki anne Derin'in pişman olacağı bir adım atmasını engellemek için birlikte hareket eder. Bu sırada Kaan da Derin'i durdurmak için yola çıkar ama beklenmeyen bir olay ona engel olur.