Kırıkkale`de İki Ayrı Kazada: 6 Ölü 7 Yaralı

Kırıkkale`de meydana gelen iki ayrı kazada 6 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Kırıkkale`de İki Ayrı Kazada: 6 Ölü 7 Yaralı
Kazalarda, 5 kişi olay yerinde, 1 kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
İlk kaza Kırıkkale-Keskin karayolunda Cankurtaran köyü yakınlarında sürücülerinin kimlikleri henüz belirlenemeyen 34 AT 0338 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen 06 ZOJ 79 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi. Çapmanın etkisiyle otomobilde bulunan Vedat Çöke ve Mustafa Turan Güngör ile isimleri henüz belirlenemeyen 3 kişi olay yerinde, Emine Topçu ise kaldırıldığı Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde hayatını kaybetti. İki aracın da hurdaya döndüğü kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambülans sevk edildi.
Yaralılardan Rukiye Topçu, Abdullah Topçu ve henüz kimliği belirlenemeyen 1 kişi, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne Abdullah Topçu ve Mustafa Topçu Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay yerinde hayatını kaybeden 5 kişinin cesedi Keskin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ve polis çevrede güvenlik tedbiri aldı. Kazada ölen ancak henüz isimleri belirlenemeyen kişilerin kimlik belirleme çalışmaları ve kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
İkinci kaza Kırıkkale-Samsun karayolunda meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç şarampole yuvarlandı. Kazada yaralanan Güler Aslan ve Ethem Aslan Kırıkkale Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.