Cehennem Melekleri'nde bir Türk uçağı

The Expendables 2'nin çekimlerinde, Türk Hava Kurumu'nun CL-215 amfibik uçağı kullanılacak.

Cehennem Melekleri'nde bir Türk uçağı
2010 yılında vizyona giren ve aksiyon filmlerinin ustalarını bir araya getiren 'The Expendables' (Cehennem Melekleri) filminin ikincisi olan 'The Expendables 2'ye Türk katkısı...

Hayranlarının büyük bir sabırsızlıkla beklediği 'The Expendables 2' filminde kullanılmak üzere Avrupa'nın en büyük yangın uçağı filosuna sahip olan Türk Hava Kurumu'na ait bir adet CL-215 amfibik uçağı kiralandı.

Senaryoya göre yeniden boyanan uçak, THK personeli olan 2 pilot, 2 koordinatör ve 4 teknisyen ile birlikte Sofya'ya uçtu. Silvester Stalone yönetmenliğinde çekilen ilk filimin ardından The Expendables 2'de yıldızlar geçidi devam ediyor.


Senaryoya göre yeniden boyanan uçak, THK personeli olan 2 pilot, 2 koordinatör ve 4 teknisyen ile birlikte Sofya'ya uçtu. Silvester Stalone yönetmenliğinde çekilen ilk filimin ardından The Expendables 2?de yıldızlar geçidi devam ediyor.

Filmin kadrosunda Bruce Willis ve Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Jet Li, Terry Crews, Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Chuck Norris ve Jean-Claude Van Damme gibi dünyaca ünlü yıldızlar yer alıyor. Çekimi Bulgaristan'da Eylül ayında başlayan, aksiyon ve temponun hiç düşmediği film çekimi için Sofya'ya giden THK ekibi, bir hafta sürecek çekimlerin ardından tekrar Türkiye'ye dönecek.