Kalbim Seni Seçti 20. bölüm özeti ve fragmanı

Ekranların beğeniyle izlenen dizisi Kalbim Seni Seçti 20. bölümüyle 3 Kasım Perşembe akşamı Atv ekranlarında olacak. İşte Kalbim Seni Seçti 20. bölüm özeti ve fragmanı...

Kalbim Seni Seçti 20. bölüm özeti ve fragmanı
Kalbim Seni Seçti dizisinin 20. bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Aylin, dükkanı yakmaya çalışan kişinin Onur olduğu düşünerek hesap sormaya gider. Onur'dan öğrendikleri karşısında bir kez daha yıkılır. Aylin'i yıkan bilgi Kaan'ı da bir kez daha Handan ile karşı karşıya getirir. Emir ise Aylin'in ondan vazgeçtiğini düşündüğünden onun canını acıtmak için elinden gelini yapar.

Buna Melis'i Aylin'den uzaklaştırmak da dahildir. Emir kardeşine aldığı hediye ile gittiğinde Kaan'ı Aylin'in evinde görür. Emir Aylin'in evinde gördüğü Kaan'ı kıskanır çünkü onun olması gereken yerde Kaan vardır. Aylin ise dükkandan ayrıldığı gece evden de çıkmak zorunda kalır, bu durumu gören Kaan onu evine götürür.

Kaan bir yandan da annesine dükkanın parasını ödeyip Aylin ile çalışmaya devam etmek için çabalar. Ama biri onu engelliyordur. Emir giderek değişmektedir. Bu değişim artık Handan'ı bile rahatsız edecek bir hal alır. Özellikle şirketle ile ilgili aldığı kararlar Handan ve Emir'in arasını giderek gerer. Oğullarına bir türlü yaklaşmayı başaramayan Handan'ın artık Ömer'den başka konuşabildiği kimsesi yoktur.