Yaşar Holding`in 2011 Ciro Hedefi 3 Milyar Tl

Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş, grubun 2011 yılı ciro hedefinin ise 3 milyar TL olduğunu söyledi.


Gıda ve içecek markası Pınar, 38. kuruluş yıldönümünü kutladı. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, kutlama töreninde yaptığı konuşmada, “Yaşar Holding’in 66. Pınar’ın 38. yaşını kutluyoruz. Yaşar Topluluğu olarak daha iyi bir yaşam sunma idealiyle çıktığımız yolda, tüketicilerimiz bizleri ödüllendirmeye devam ediyor ve markalarımız Türkiye’nin en beğenilen markaları arasındaki yerini koruyor.” dedi. Yiğitbaşı, Pınar Süt, Pınar Et, Pınar Su ve Yaşar Birleşik Pazarlama gibi gıda şirketlerinin bayi, tedarikçi ve diğer iş ortakları ile oluşturduğu ekosistemin yarım milyonu geçen bir sayıya ulaştığını da belirtti.

Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş da grubun 2011 yılını yaklaşık yüzde 15 büyümeyle kapatacağını, ciro hedeflerinin ise 3 milyar TL olduğunu söyledi.
Pınar`ın kutlama törenlerinde, grup şirketleri bünyesinde beş yılını dolduran 145, 10 yılını dolduran 42, 15 yılını dolduran 97, 20 yılını dolduran 27, 25 yılını dolduran 9 kişi olmak üzere toplam 320 çalışana sertifika verildi.