Kalbim Seni Seçti 22. bölüm özeti ve fragmanı

Ekranların beğeniyle izlenen dizisi Kalbim Seni Seçti 22. bölümüyle 21 Kasım Pazartesi akşamı Atv ekranlarında olacak. İşte Kalbim Seni Seçti 22. bölüm özeti ve fragmanı...

Kalbim Seni Seçti 22. bölüm özeti ve fragmanı
Kalbim Seni Seçti dizisinin 22. bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Aylin ve Handan Derin'e yetişemez. İki anne de yıkılmıştır. Ancak Derin'in kendi isteğiyle bebeği aldırmadığını öğrendiklerinde yeni bir umutla eve koşarlar. Ancak Derin, Kaan'a çok kızgındır. Hamileliğini bildiği halde gelmediğini düşünmektedir. Kaan'ın baba olmaktan koktuğuna inanır. Bu yüzden kaçıp gittiğini düşünür. Aylin ve Handan onu rahatlatmaya çalışırken zaman geçtikçe Kaan için onlar da telaşlanmaya başlarlar.

Emir ise Onur'un teklifini kabul eder. Handan ve diğerleri bu durumu televizyondan öğrenirler. Handan ve Ömer oraya gelir ama oğullarını durdurmak için geç kalırlar. Emir Derin'in hamile olduğunu öğrenir. Aşkını kalbine gömerek Kaan'ın yokluğunda karnındaki çocuğun amcası olarak Derin'e destek olur. Bir yandan da Derin'i yalnız bıraktığı için Kaan'a kızmaktadır.

Handan, Aylin'den Kaan'ın gece de eve gelmediğini öğrenince Ömer ile birlikte Kaan'ın peşine düşerler. Bu süreç Handan ve Ömer'i giderek birbirine yaklaştırır. Handan, Kaan'a Onur'un bir kötülük yapmış olabileceğini düşünür. İkisi Onur'a gittiklerinde Ömer bilmediği bir gerçeği öğrenir.

Sonunda Kaan'ın kaçırıldığı haberini alırlar. Handan istenen parayı toparlamak için çabalarken Ömer her an yanındadır. Handan bu zor saatleri Ömer'in desteğiyle atlatır. Ancak parayı toparlamak için Onur'un yardım teklifini kabul etmek zorunda kaldığında Ömer'le aralarında yeni bir gerginlik yaşanır. Herkes Kaan'ı kurtarmaya çalışırken, Aylin de Derin ve bebeğini kurtarma savaşı içindedir.