Ak Parti Kumlu İlçe Başkanı İbrahim Paç Oldu

AK Parti`nin Hatay genelindeki ilçe kongrelerinin ilki Kumlu ilçesinde yapıldı.

Ak Parti Kumlu İlçe Başkanı İbrahim Paç Oldu
Kumlu’da yapılan kongreye İl Başkanı İsmail Kimyeci, Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Mehmet Öntürk, Hatay eski milletvekili Fevzi Şanverdi, Merkez İlçe Başkanı Kudret Özbakış, Reyhanlı ilçe başkanı Mehmet Hacıoğlu, il yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili yer aldı. Kumlu İlçe Başkanlığı`na İbrahim Paç seçildi.

İlçe kongresinde konuşma yapan İl Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti’nin ilçe kongrelerine resmen başlangıç yapıldığını ve bu kongreler ile AK Parti’nin gücüne güç katılacağını ifade etti. Kumlu ilçesi başta olmak üzere bütün ilçelerde AK Parti’ye büyük rağbet olduğunu ve Hatay ilinin yıllardır hasret kaldığı hizmetlere AK Parti döneminde başlanıldığını kaydetti. Kumlu İlçe halkının 12 Haziran seçimlerinde AK parti’ye vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti. İlçe kongresinde konuşan Hatay Milletvekili Adem Yeşildal ise 12 Haziran seçimlerinde halkın büyük teveccühü ile AK Parti’nin oylarını artırmak sureti ile 3. defa iktidara getirildiğini ifade ederek, “Omuzlarımızda büyük sorumluluk var. Bu bilinçle hareket ediyoruz. Kumlu’da, Hatay’da ve Türkiye’de bir ilki yaşadık. AK Parti aziz milletimizin verdiği destek ile 3. Defa iktidar oldu ve oylarında artış sağlandı. Her iki kişiden biri bizlere destek vermiştir. Aziz milletimizin bizlere yüklediği misyonun farkındayız. Ayaklarımız yere sağlam basacak ve asla şımarmayacağız. Bizler milletimizin hizmetkârıyız." dedi.

AK Parti’ye Kumlu ilçesinde yüzde 67 oranında destek verildiğine dikkatleri çeken Milletvekili Yeşildal, "Bu çatı milletin çatısıdır. Bölgemizde parlayan bir yıldızız. Milletimizin bu harekete top yekûn destek vermesi ile ülkemiz daha da ilerilere gidecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk de ilçe kongresinde yaptığı konuşmada, gördüğü kalabalıktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kumlu ilçe kongresinde partililere müjdeli haberi veren Milletvekili Öntürk, bu ilçeye önümüzdeki yıl tamamlanmak üzere küçük de olsa bir hastane yapılacağını, 12 metre genişliğinde geniş yolun hizmete sunulması için girişimlere başlanıldığını ve ilçeye kazandırılacağını dile getirdi. Reyhanlı barajının yapımında geçmiş dönem milletvekilliği yapan Fevzi Şanverdi’nin büyük emeği geçtiğini dile getiren Milletvekili Öntürk, "Reyhanlı barajının bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ova halkı bu barajla büyük değişiklik yaşacaktır." dedi. 390 delegenin katılımıyla tek listeyle gidilen seçimler sonrasında AK Parti Kumlu ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu; Başkan İbrahim Paç, Şekip Talipler, Osman Uçarkuş, Mehmet Irmak, Şahin Sağıroğlu, Ahmet Gezer, Yusuf Çullar, Bünyamin Seçmen, Güngör Gül, Harun Kalkar, Hasan Önalır, Mehmet Avcı, Ahmet Biricik, Hasan Tutar, Mehmet Yakıcı.