Merakla beklenen film bugün vizyona giriyor! ‎

Adana Altın Koza Film Festivali'nde 'En İyi Film', 'En İyi Senaryo' ve 'Jüri Özel Oyunculuk Toplu Performans' ödüllerini alan 'Celal Tan ve Ailesi'nin Aşırı Acıklı Hikayesi' filminin galası, Nişantaşı City's Citylife Sinemaları'nda yapıldı.

Merakla beklenen film bugün vizyona giriyor! ‎
Bugün vizyona girecek filmde, Selçuk Yöntem, Ezgi Mola, Türkan Turan, Tansu Biçer, Güler Ökten, Bülent Emin Yarar ve Köksal Engür gibi oyuncular rol alıyor. Geceye, Halit Ergenç-Bergüzar Korel, Mustafa Denizli, Osman Sınav, Hande Subaşı, Nurseli İdiz, Berrak Tüzünataç, Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli ve Tolga Güleç gibi birçok ünlü isimler katıldı. Hatice Şendil ve sevgilisi Burak Sağyaşar galaya el ele geldi.

Gösterim öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Halit Ergenç, uzayan sakallarıyla ilgili, “Rahatsızlık duymuyorum ama Bergüzar rahatsız oluyor. Ali de çok seviyor. Ne zaman kucağıma alsam sakallarımla oynamaya başlıyor” dedi.

Kavak Yelleri’ dizisiyle şöhreti yakalayan İbrahim Kendirci, yeni imajıyla dikkat çekti. 15’inci Yüzyıl’ı anlatan bir dönem filminde oynayacağını belirten oyuncu, “Sokakta görenler beni Pargalı İbrahim Paşa’ya benzetiyor. Tabii oyunculukta Okan Abi’nin eline su bile dökemem. Film için haftanın üç günü at biniyorum” şeklinde konuştu.
Geceye katılanlar daha sonra Reasürans Han’da düzenlenen after partide eğlendi.