Canan 26. bölüm özeti ve fragmanı

Daha küçük yaştayken zengin bir aileye evlatlık olan verilen Canan, bunun bedelini de hayatıyla ödüyor. Aradan yıllar geçtikten sonra zengin ve güçlü bir kadın olarak geri dönen Canan eski yaşamıyla da yüzleşiyor.

Canan 26. bölüm özeti ve fragmanı
Canan dizisinin 26. bölüm özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Canan tam anlamıyla "Tavşana kaç, Tazıya tut" oyunu oynamaktadır. şakilr ile yakınlaşırken Renknaz'ın da peşine düşmesini sağlamıştır. Amacı ikisininde hayatlarının en büyük dersini vermek intikamını almaktır. O çok önem verdikleri, Uğruna evlat edindikleri Canan'ı gözlerini kırpmadan feda ettikleri itibarlarını yok ederek alacaktır öcünü...

Mahir bütün iyi niyetiyle sevdiği kadının yanındadır. Bedia, Selim'e gidip, yazdığı mektubu veremeyip geri dönmüştür. Kızının büyük ihanetini öğrenen Abdullah, hiç umulmadık bir tepki verecektir. Nalan, Selim'le birlikte geçirdiği gecenin diyetini ödemeye başlar. Mahalllede iş yerinde konuşulur olmuştur.

Selim'in etrafta fazla görünmemesi dedikoduya neden olur. Nizam her şeye ragmen nalan'a destek olur. Selim ise hiç beklenmedik bir teklifle Nalan'a sahip çıkar. Mahir, Canan'ın intikam serüveninde yorgun düşen zihnini aşka çekecek bir plan yapmıştır.

Canan'sa aşk için ona uzanan ele artık eskisi kadar kayıtsız değildir. Ancak Selim'in devreye girip Canan'a ettiği teklif yine ortalığı karıştırır.

FOX TV’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi bu bölümün ardında da oldukça konuşulacağa benziyor.