Ay Tutulması 12. bölüm özeti ve fragmanı

Ekranların beğeniyle izlenen dizisi Ay Tutulması 12. bölümüyle 30 Ekim Pazar akşamı Star Tv ekranlarında olacak. İşte Ay Tutulması 12. bölüm özeti ve fragmanı...

Ay Tutulması dizisinin 12. bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

AYLA VE KENAN ŞÜPHELERİ ÜZERLERİNE ÇEKERLER. ŞEVKET, VEYSEL'DEN AYLA'YI TAKİP ETMESİNİ İSTER.

Kenan ve Ayla'nın birlikte çekilmiş fotoğrafları Şevket'in içine kurt düşürmüştür. Önlem olarak Veysel ile konuşur ve ondan Ayla'yı takip etmesini ister. Büyük bir azim ve evlat sevgisinin gücü ile Ayla'yı bulan Leyla diğer kızının da yaşadığını öğrenir.

Ayla'nın ikiz kız kardeşini de bulmak için vakit kaybetmeden soluğu Doktor İsmet'in yanında alır. Ancak ondan güzellikle laf alamayacağını anlayan Leyla zor kullanınca da karakolluk olur. Kenan'ın duygularının arkasında durmaması Ayla'yı çılgına çevirir.

Yakalanma pahasına da olsa bu gerçeği her fırsatta Kenan'ın yüzüne vurur. Ayla'nın baskısından bunalan Kenan Ceren, Zafer ve Şebnem'in organize ettiği akşam yemeğine katılır. Fakat bu yemeğin sürpriz misafirleri vardır. Sakin başlayan gece olaylı biter.

Şevket'in öfkeli ve sinirli davranışlarına kimse anlam veremez. Ne yapacağını kara kara düşünen Ayşe sonunda Nevin'in aleyhindeki CD'yi Veysel'e verir. Ancak Veysel'in olay ile ilgili tavrı Ayşe'yi korkutur. Kenan, Ayla'yı duygularını belli etmemesi konusunda uyarırken ikilinin konuşmalarını 3. bir kişi daha dinlemektedir.