Kalbim Seni Seçti 19. bölüm özeti ve fragmanı

Ekranların beğeniyle izlenne dizisi Kalbim Seni Seçti 19. bölümüyle 27 Ekim Perşembe akşamı Atv ekranlarında olacak. İşte Kalbim Seni Seçti 19. bölüm özeti ve fragmanı...

Kalbim Seni Seçti 19. bölüm özeti ve fragmanı
Kalbim Seni Seçti dizisinin 19. bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Emir, Ömer'den Kaan'ın kardeşi olduğunu öğrendikten sonra dağılmış bir halde Ümran'a gider. Ancak o ne kadar kaçmaya çalışsa da Kaan peşindedir.

Melis ise birini öldürmenin ağırlığıyla eve gelir. İzzet, Melis'i bu olayı kimseye anlatmamak konusunda ikna etmiştir. Ama bu sır Melis için fazlasıyla büyüktür. Bununla baş edebilmek için İzzet'in verdiği haplara giderek bağlanmaktadır. Bir yandan da İzzet'in diğer adamı susturmak bahanesiyle istediği parayı bulmakla uğraşır.

Emir ve Kaan, babaannelerinin evinde karşı karşıya gelir. Ancak Emir, Kaan'a karşı koymaz. İki kardeşin kavgası hasta olan Ümran'ın fenalaşmasına neden olur. Ömer ve ailesi Ümran'ın acı haberiyle perişan haldedir. Yavuz için Ümran'ın emanetlerini sahiplerine verme zamanı gelmiştir. İki kardeş Ümran'ın yazdığı mektupları açtığında herkesin hayatı tamamen değişecektir. Bu değişim büyük kararların alınmasına sebep olacaktır.