Şişli Belediyesi depremzedeler için seferber oldu

Şişli Belediyesi, Van'da meydana gelen deprem sonrası bölgeye yardım için kolları sıvadı. Depremin olduğu ilk saatten itibaren belediye tarafından başlayan yardım çağrısına Şişli halkı ve diğer ilçelerden inanılmaz geri dönüş oldu.

Şişli Belediyesi depremzedeler için seferber oldu
Toplanan giyim, su, ilaç, hazır gıda gibi erzak ve yardımlar bölgedeki depremzede yurttaşlara gönderilmeye başladı. Şişli'den 10 tır Van'a doğru yola çıktı. Gün boyunca toplam 20 tır bölgeye ulaşmış olacak. Şişli Belediyesi'nin çalışmasına tiyatro dünyasından da birçok ünlü ve duyarlı isim destek veriyor. BKM oyuncularından Şahin Irmak, Gülhan Tekin, Aydan Taş, Bülent Emrah Parlak, Burcu Gönder ve Ezgi Mola, Şişli Belediyesi'nin oluşturduğu destek masasında Van'daki depremzedeler için yardım topluyorlar.
Konuyla ilgili olarak Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül yaptığı açıklamada, "Beklenmeyen bir olayla karşılaştık. Acımız büyük. Gün bugündür, gün yardımlaşma günüdür. Vanlı kardeşlerimizin acılarını paylaşarak ölenlere rahmet, kalanlara başsağlığı diliyorum. Depremzede kardeşlerimize yardımlarımız kesintisiz sürecek. Ben de sabah saat 7.30'da Vanlı kardeşlerimizin bizzat yanında olup onlara destek olacağım" dedi.

Yardımlarınızı, Esentepe'de bulunan Şişli Belediyesi Başkanlık Binası Mavi Masa birimine elden teslim etmeniz rica olunur.