Kalbim Seni Seçti 18. bölüm özeti ve fragmanı

Ekranların vazgeçilmez dizilerinden olan Kalbim Seni Seçti 18. bölümüyle 22 Ekim Cumartesi akşamı Atv ekranlarında olacak. İşte Kalbim Seni Seçti 18. bölüm özeti ve fragmanı...

Kalbim Seni Seçti dizisinin 18. bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Handan Emir'in istifasından sonra sinirle Aylin'e gider. Ömer ise kendine gelir ve Melis ile konuştuklarından sonra Aylin için dükkana gelmiştir. Handan'ın dükkanda gördükleri Aylin, Ömer ve Handan'ı büyük bir hesaplaşmanın içine çeker. Handan, Ömer'in Aylin ile birlikte olup onu kandırdıklarını düşünür.

Derin ile Kaan, İpek yüzünden yine tartışmaktadırlar. Derin, İpek'in asıl niyetini anlamıştır fakat bunu Kaan'a kabul ettiremez. Derin'in hissettiği tehlikeyi İzzet de anlar, ama İzzet bunu bir para kapısına çevirmek niyetindedir.
Melis bursunu kaybeder ama bunu ailesine söyleyemez.

Emir, kardeşinin bursunu kaybedeceğini anlayınca iki kardeşin arası gerilir. Emir tartışma esnasında Melis'e istifa ettiğini söyler. Melis bu haberle çılgın gibi annesine gider. Çünkü yine parasız kalacakları için annesini suçlar. Melis ile Aylin'in kavgasında anne kızın arasındaki bağ kopma noktasına gelir. Melis, sinirle yeni bir hayata doğru ilk adımını atar. Üstelik İzzet ile birlikte.

Derin, hesap sormak için İpek'in karşısına çıkar ama bu konuşmada yıpranan kendisi olur. Emir Derin'i teselli etmek ister, ancak Ömer ona engel olur. Baba oğul sinirle konuşurken Emir'in ağzından Handan'ın evlilik kararını duyar. Handan ile konuşmaya gider.

Bu konuşma Ömer'i bir karara zorlar. Derin çıldırmış gibidir, Ada ve Emir evine giderler bunu öğrenen Ömer de oğlunun peşindedir. Ömer hem Handan'ı engellemek hem de Emir'in Kaan'ın karısına olan ilgisini bitirmek için sırrını açıklar.