MGD Başkanı Oya Aydoğan'a hayran

Beyaz tv ekranlarında yanılanan Oya Aydoğan ile Tayyar Işıksaçan'ın sunduğu “Şekerli Kahve” programına konuk olan Magazin Gazetecileri Derneği Başkanı Sinan Tosun, "Oya Hanım bence magazin muhabiri olsaydı ancak bu kadar olurdu" dedi.

MGD Başkanı Oya Aydoğan'a hayran
Hafta içi her gün Beyaz tv ekranlarında yanılanan Oya Aydoğan ile ünlü gazeteci ve Beyaz tv programlar müdürü Tayyar Işıksaçan'ın sunduğu “Şekerli Kahve” programının bugünkü bölümüne Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) Başkanı Sinan Tosun ve Beyaz tv sağlık programı sunucusu Tuğçe Özbudak konuk oldu.

Işıksaçan, "Bugün yine ülkemizde yaşanan ilginç magazin olaylarını tartıştık. Türkiye’de son dakika haberlerle ilklere imza atan Şekerli Kahve'de bundan sonra bomba gibi konu ve konuklarımızla doğru, ilkeli ve doğru haberlerle her sabah insanlarımıza ışık saçmaya devam edeceğiz. Bizleri ekranları başında yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

OYA AYDOĞAN MAGAZİN MUHABİRİ OLMALIYDI


Sinan Tosun ise Şekerli Kahve’yi her sabah izlediğini belirterek, "Programda sevgili Oya Aydoğan çok başarılı. Kendisi gündemi çok iyi takip ediyor ve istihbarat çok sağlam. Oya Hanım bence magazin muhabiri olsaydı ancak bu kadar olurdu" şeklinde konuştu.