Seni Bana Yazmışlar 9. bölüm özeti ve fragmanı

Ekranların sevilerek izlenen dizisi Seni Bana Yazmışlar 9.bölümüyle 13 Ekim Perşembe akşamı Atv ekranlrında olacak. İşte Seni Bana Yazmışlar 9. bölüm özeti ve fragmanı...

Seni Bana Yazmışlar 9. bölüm özeti ve fragmanı
Seni Bana Yazmışlar dizisinin 9. bölüm özeti Atv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Seni Bana Yazmışlar 9. bölüm fragmanı ve 8. bölüm özeti...

Zeynep ve Mehmet'in kıskandırma taktiği işe yaramıştır. Hem Yalçın hem de Burcu onlara tekrar ilgi göstererek beraber olmak istediklerinin sinyallerini vermeye başlamışlardır. Ancak bu defa ne Zeynep ne de Mehmet kolay pes etmemeye kararlıdır. Yaşadıkları onca şeyin intikamını şimdi de Yalçın ve Burcu'yu peşlerinden koşturarak alacaklardır.

Mediha ile dünya turuna çıkacağı için kahvehaneyi kapatmaya karar veren Nihat ise vize işlemleri sürerken, mahallenin esnafları arasında düzenlenen halı saha turnuvasına katılmaya karar verir. Yalnız bir sorun vardır, kendisine bir takım kurması gerekmektedir.

Osman, Mehmet ve ilk defa bir konuda başarılı olarak kendini Cansu'ya ispatlamayı kafasına koyan Emre'nin de katılımıyla takım tamamlanır. Nihat'ın Mediha ile gideceğini duyduğunda umutsuzşuğa kapılan Ayşe ise Nihat'ın beklenmeyen itirafıyla tekrar ümitlenir.