Kalbim Seni Seçti 17. bölüm özeti ve fragmanı

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Kalbim Seni Seçti 17. bölümüyle 15 Ekim Cumartesi akşamı Atv ekranlarında olacak. İşte Kalbim Seçti 17. bölüm özeti ve fragmanı...

Kalbim Seni Seçti 17. bölüm özeti ve fragmanı
Kalbim Seni Seçti dizisinin 17. bölüm özeti Atv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Kalbim Seni Seçti 17. bölüm fragmanı ve 16. bölüm özeti...

Kaan, Emir'in şirkette işe başladığını öğrenir. İki kardeşin arasındaki ilişki yeniden gerilir. Handan'ın çalıştığı eve gelip, kendisine meydan okuması Aylin'i harekete geçirir. Handan ile savaşırken daha güçlü olmak için Şafak'ın iş teklifini kabul etmek zorunda kalır. İzzet ise kendini Kaan'ın evine kabul ettirir. Amacı Kaan'dan para sızdırmaktır.

Kaan evlerinin kira parasını ona verir, bu olay Derin ile arasını açar. Oğlunun yanında çalıştığını öğrenen Ömer, Handan ile konuşur ama bu konuşma beklenmeyen bir şekilde son bulur. Handan ve Ömer aşkı yeniden alevlenmeye başlamıştır. Aylin, Handan ile yüzleşmek için şirkete gider.

İki kadın arasında Emir'i kazanmak için kıyasıya bir savaş yaşanmaktadır. Kaan, Derin'le kavgasının ardından kapıyı çarpıp çıkar. Şafak'ın barında sarhoş olur. Kaan için endişelenen Derin, Emir'den yardım ister. Emir, Kaan'ı barda bulduğunda iki kardeş arasında yeni bir gerginlik yaşanır.

Ömer araya girer. Kaan'ı evine getirir. Handan ise şirkette Emir'e büyük sorumluluklar verir. Başarı kazanmasını sağlar. Emir'in bu hızlı yükselişle başı dönerken Ömer oğlunu uyarır. Ancak Emir, babasının bu uyarısını yanlış yorumlar. Emir, ailesinden gittikçe uzaklaşıp, Handan'a yaklaşmaktadır. Bunu gören Aylin Handan'la savaşında yeni bir hamle yapar. Aylin'in hamlesi Handan'a kötü bir sürpriz olacaktır.