Yan bakma tartışmasında bacağından vuruldu (Özel)

Şişli'de, bir markette 'yan bakma' tartışması üzerine çıkan olayda bir kişi bacağından vuruldu. Güvenlik kamerasının kaydettiği olay sonrası kayıplara

Şişli'de, bir markette 'yan bakma' tartışması üzerine çıkan olayda bir kişi bacağından vuruldu. Güvenlik kamerasının kaydettiği olay sonrası kayıplara karışan 2 zanlı kayıplara karıştı. Kamera kayıtlarından kimlikleri tespit edilen 2 zanlı, olayda kullandıkları silahla birlikte yakalandı.

Olay 3 Ocak günü Şişli'de bir markette gerçekleşti. Markete giren Mehmet Ş. (26) ve Sertaç Y. (26), alışveriş yaptıktan sonra kasaya yöneldi. Bu sırada Gökhan Behçet Kamay da (43) kasa önüne gelerek ödeme yapmak istedi. Bu sırada Kamay ve Sertaç Y. arasında birbirlerine bakma yüzünden tartışma çıktı.

Kamay'ın, "Ne bakıyorsun? Birisine mi benzettin?" sözüne sinirlenen Sertaç Y., "Dur bak ben sana göstereceğim niye baktığımı." diyerek cebinde bulunan silahını çıkarttı. Kamay'ı sağ bacağından vuran Sertaç Y. ve arkadaşı Mehmet Ş. daha sonra marketten ayrıldı. Neye uğradığını şaşıran Kamay, bir süre ayakta kaldıktan sonra yere yattı. Kamay daha sonra olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olaydan sonra soruşturma başlatan Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, marketteki kamera kayıtlarını inceledi.

Faillerin kimliklerini belirleyen polis ekipleri, Mehmet Ş. Ve Sertaç Y.'yi Şişli'de olayda kullanılan silahla birlikte yakaladı. Emniyete getirilen şahıslar, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye çıkartıldı. Zanlılar, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.