MHP Ünye İlçe Başkan Can, milletvekili adaylığı için görevini bıraktı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ünye İlçe Başkanı Nedim Can, partisinden milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etti. Ordu'dan milletvekili

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ünye İlçe Başkanı Nedim Can, partisinden milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etti. Ordu'dan milletvekili adayı olduğun belirten Can, şimdiden tanıtma ziyaretlerine başladı.

Can son olarak Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu'nu ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ünye Belediye Başkanı Arpacıoğlu, "Değerli dostumuz, kardeşimiz Nedim Can Bey'i öncelikle girişimde bulunduğu vekil adaylığından dolayı kutluyor ve kendisine başarılar diliyorum. İnşallah kendisini parlamentoda Ünye'yi temsil eden bir vekilimiz olarak görürüz. Nedim bey gibi temsil gerektiren şahıslara bu Ünye'nin ihtiyacı var." dedi.

Nedim Can da ziyaretine zaman ayırdığı için Başkan Arpacıoğlu'na teşekkür etti. Can, "Bizlere destek ve cesaretlerini esirgemeyenlere de minnettarım. Biz vekil seçilirsek inşallah laf atan ya da laf tutan bir siyaset izlemeyeceğiz. Biz parlamentoda iş yapmak için yer alacağız. A partisi, B partisi ayırmaksızın, hizmet etmeyi düstur edinip yolumuza devam edeceğiz. Biz inanıyoruz ki seçildiğimizde, bizi seçenler karşılığını fazlasıyla alacak." diye konuştu.