Malatya Valisi Ulvi Saran'a Başbakan'dan Ağaçlandırma Başarı Belgesi

Malatya Valisi Ulvi Saran'a, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ağaçlandırmadaki başarılı çalışmalar nedeniyle başarı belgesi gönderildi.

Valilik Salonu'nda düzenlenen bir programla, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gönderilen Ağaçlandırmadaki başarılı çalışmalar nedeniyle başarı belgesi Çevre ve Orman İl Müdürü Cumali Sayın tarafından Vali Saran'a takdim edildi.
Başarı belgesini almasından sonra konuşan Vali Saran, " Ağaçlanrdırma ve Erezyon Kontrol çalışmalarını geçtiğimiz yıldan bu yana başarılı şekilde yürütmekteyiz. Bu çerçevede, Çevre ve Orman İl Müdürlüğümüzle birlikte tüm Malatya kapsamında gayet başarılı çalışmalar yürüttük. 81 il arasında, bu kampanyada birinci olduk. Bu kapsamda yaptığımız çalışmalardan dolayı mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.
Başbakan tarafından gönderilen başarı belgesinde şunlar yazıldı: "Ağaçlandırma ve Erezyon Kontrolü Seferberliği Eylem Planı kapsamında 2009 yılı erozyon kontrolü faaliyetlerinde göstermiş olduğunuz Gayret neticesinde iliniz birinci olmuştur. Daha yeşil bir Türkiye idealine fedakarca çalışarak katkıda bulunan mensuplarınıza şahsınızda teşekkür ederim."