Hatay'dan 3 Atlet Milli Takım Kampında

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Rıza Tütüncüoğlu, Hatay'dan 3 atletin Antalya'da gerçekleştirilen Milli Takım Kampı'na davet edildiğini belirtti

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Rıza Tütüncüoğlu, Hatay'dan 3 atletin Antalya'da gerçekleştirilen Milli Takım Kampı'na davet edildiğini belirtti. Tütüncüoğlu, Emine Hatun Tuna, Abdulgani Tuna ile Mehmet Güzel'in Antakya'da devam eden Milli Takım Kampı'na çağrıldıklarını söyledi.
Atletizm Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen kamp, yaklaşık 1 ay sürecek. Milli koşucular Emine Hatun Tuna, Mehmet Güzel ve Abdulgani Tuna, 2012 yılında Londra'da düzenlenecek Olimpiyatlara katılabilmek için Antalya'da ter dökecekler.
Tütüncüoğlu, Emine Hatun Tuna'nın Yıldızlar Dünya Şampiyonası, 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları (EYOF) ile Karadeniz Oyunları'na, Abdulgani Tuna'nın 23 yaşaltı Avrupa Şampiyonası'na, Mehmet Güzel'in ise Avrupa Salon Şampiyonası ve 23 Yaşaltı Avrupa Şampiyonası'na hazırlandıklarını belirtti. Tütüncüoğlu, "Hatay'ın gururu bu atletlerimizin Antalya'da düzenlenen Milli takım kampında başarı göstereceklerine inancım tam. Buradaki başarı bize yetmeyecek, asıl önemli olanın bu kampta iyi derece elde ederek 2012 Londra Olimpiyatlarında bayrağımızı göndere taşımak, İlimizin ve Ülkemizin tanıtımını en iyi şekilde yapmaktır" dedi.