Gebze Belediye Başkan'ı Adnan Köşker'çalışmalar Bölgesel Olacak'

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kent Meydanı çalışmaları nedeniyle Çarşı esnafının mağdur olmayacağını söyledi

Gebze Belediye Başkan'ı Adnan Köşker'çalışmalar Bölgesel Olacak'
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kent Meydanı çalışmaları nedeniyle Çarşı esnafının mağdur olmayacağını söyledi. Köşker, "Çalışmalar bölgesel olacak. Meydan çalışmaları nedeniyle alan, lokal olarak trafiğe kapatılacak" dedi.
Gebze Esnaf ve İşadamları Derneği Başkanı Nurullah Sular ve yönetim kurulu üyeleri, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'i ziyaret etti. Başkan Köşker'e Eski Çarşı esnafının taleplerini ileten GESİDER yöneticileri, imzalanan protokolle müteahhit firmaya yer teslimi yapılan Kent Meydanı'nda çalışmaların lokal olarak yapılmasını istedi. İnşaatın devam edeceği bölgenin tamamının yaya ve araç trafiğine kapatılmasının çarşı esnafını mağdur edeceğini ifade eden Dernek Başkanı Sular, Çoban Mustafa Paşa Camii ve Külliyesi'nin etrafının açılması taleplerini de Başkan Köşker'e iletti.
Kent Meydanı Projesi'nde çarşı esnafının görüş ve önerilerini önemsediklerini ifade eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bölge esnafının mağdur edilmeyeceğini vurguladı. Kent Meydanı Projesi'nin planlanandan daha kısa zamanda tamamlamak istediklerini ifade eden Başkan Köşker, "Çalışmaların hızla başladığı Kent Meydanı Projesi nedeniyle geçmiş dönemde yaşanan esnaf mağduriyetine izin vermeyeceğiz. Çalışmalar geceli-gündüzlü ve lokal bir şekilde olacak. İnşaatın sürdüğü alanları bölge bölge, güvenlik önlemi olarak yaya ve araç trafiğine kapatacağız. Esnafımızı mağdur etme gibi bir durum söz konusu olmayacak" şeklinde konuştu.