Engelli Şahıs Ucuz Ekmek Alırken Öldü

Adana'da 60 yaşında engelli bir vatandaş, belediyenin 40 kuruşa sattığı ucuz ekmeği alırken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, 3 ocak pazartesi günü merkez Seyhan ilçesinde bir ekmek büfesinin önünde meydana geldi. İddiaya göre 60 yaşında bir tarafı kısmi felç olan ve engelli maaşı ile geçinen Cemal Yılmaz, her günkü gibi sabah Adana Büyükşehir Belediyesi'nin 40 kuruşa sattığı ekmekten almaya gitti. Yılmaz, bakkalda 70 kuruşa satılan ekmeği almaya ekonomik durumu müsait olmadığı için engelli olmasına rağmen her gün sabah düzenli olarak ucuz ekmek almak için geliyordu. Büfenin önünde ucuz ekmek için
uzun kuyruk oluşsa da Cemal Yılmaz hem yaşlı hem de engelli olduğu için vatandaşlar tarafından kuyruğa sokulmadı. Pazartesi günü ekmek almak isteyen Yılmaz, birden yere düştü. Ekmek kuyruğunda bekleyen vatandaşlar hemen 112'yi aradılar. Olay yerine kısa sürede gelen 112 Acil Servis ekipleri, Yılmaz'a müdahale ettikten sonra Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdılar. Ancak bütün müdahalelere rağmen Yılmaz kurtarılamadı. Yılmaz'ın kalbine yenik düştüğü belirlendi.
Ekmek kuyruğundaki vatandaşlar ve büfe sahibi, Cemal Yılmaz'ın her günkü gibi ekmek almaya geldiği büfenin önünde birden yere düştüğünü söyleyerek, "Biz burada ekmek almak için bekliyorduk. Cemal ağabey birden yere düştü. Kafasını yere vurdu. Hemen ambulansı aradık geldiler ama kurtarılamadı. Hala o anın şokundayız. Cemal ağabeyin ölümüne çok üzüldük" dediler.