Emek Ve Karşıyaka'da İmar Değişikliği

Halk toplantıları kapsamında Emek, Karşıyaka ve Kanal Mahallesi sakinleri ile buluşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Karşıyaka ve Emek mahallelerini ilgilendiren imar planı değişikliğinin yakın zamanda Büyükşehir Meclisi'ne geleceğini belirtti

Emek Ve Karşıyaka'da İmar Değişikliği
Halk toplantıları kapsamında Emek, Karşıyaka ve Kanal Mahallesi sakinleri ile buluşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Karşıyaka ve Emek mahallelerini ilgilendiren imar planı değişikliğinin yakın zamanda Büyükşehir Meclisi'ne geleceğini belirtti.
Halkın yoğun ilgisi altında geçen toplantılara CHP Antalya Milletvekili Osman Kaptan eşlik etti. Bürokrat ve danışmanlarıyla halkın sorunlarını dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, yapılan hizmetleri ve ileriye dönük projelerini Kepez halkıyla paylaştı. Başkan Akaydın, Karşıyaka ve Emek mahallelerini ilgilendiren ve yakın zamanda Büyükşehir Belediye Meclisi'ne sunulması düşünülen imar planı değişikliği konusunda mahalle sakinlerine müjde verdi. Daha önceki dönemde Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçen ancak mahkeme kararı ile iptal edilen bölgeyle ilgili 0.90 emsalli imar planı değişikliğinin, tekrar Kepez Belediye Meclisi Kararı ile Büyükşehir'e gönderildiğini ve bunun yine bölge halkını mağdur edeceğini belirten Başkan Akaydın, "İmar Dairesi Başkanlığımızın titiz çalışmaları doğrultusunda Kepez Belediyesi teknik elemanlarının da içinde bulunduğu bir komisyon yeni düzenlemeyi tamamlamak üzere. Arkadaşlarımız sizlerin taleplerini karşılayacak ve hukuka aykırı olmayacağını düşündüğümüz yeni plan değişikliğini, yakın zamanda Büyükşehir Belediye Meclisi'ne sunacaklar" diye konuştu.
Bir bölgenin değerinin artmasının sadece inşaata bağlı olmadığını sözlerine ekleyen Başkan Akaydın, "Sosyal donatı alanlarından yoksun bir bölge, sadece beton yığınından öteye gitmez" dedi.
Vatandaşların sorularını bire bir yanıtlayan Başkan Akaydın toplantı sonrasında çocuklara kırtasiye malzemesi ve oyuncak hediye etti.