Edremit Belediyesi İtfaiyesi Göz Dolduruyor

Balıkesir'in Edremit Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 2010 yılında yaptığı atak çalışmalar ile bölgenin en güçlü itfaiye kuruluşlarından birisi haline geldi

Edremit Belediyesi İtfaiyesi Göz Dolduruyor
Balıkesir'in Edremit Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 2010 yılında yaptığı atak çalışmalar ile bölgenin en güçlü itfaiye kuruluşlarından birisi haline geldi. İtfaiye ekipleri 2010 yılında 214 yangın olayına müdahale etti.
Edremit Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından 2010 yılında gerçekleştirilen çalışmalar ile göz doldurdu. Edremit Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'ın talimatları doğrultusunda 2010 yılında bünyesine kattığı yeni araç, ekip ve ekipman ile bölgenin en güçlü itfaiyeleri arasında yer aldı. Tam donanımlı öncü kamyon arazöz, arama kurtarma aracı ve teçhizatları, jalaskar vinç, 6.80 metre motorlu arama kurtarma şişme bot, 2011 model soğuk hava defolu cenaze aracı, arazi içinde hareket edebilecek hizmet aracı, malzeme taşımada kullanılmak üzere araç arkası römork gibi teçhizatlar ile dikkatleri çekti.
Ayrıca personel eğitimlerine büyük önem veren itfaiye teşkilatı, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Eğitim Şubesi tarafından gerçekleştirilen eğitimlerin yanı sıra, AKUT ile yapılan çalışmalar ile personele arama kurtarma eğitimleri yapılıyor. 2010 yılında 214 yangın olayına müdahale eden Edremit Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri, ayrıca 61 trafik kazasında arama kurtarma çalışması gerçekleştirildi.
Bunun dışında, Edremit Belediyesi yangın ve kazaların önlenmesi için özellikle okullarda vatandaşların bilinçlenmesi için yaptığı broşür ve afişleri dağıtarak vatandaşların bilinçlendirilmesi sağlandı.