Başkan Yalçın'dan Muhtaç Aileye Yardım Eli

Geçim problemi nedeniyle İzmir'den göç edip Ergani'ye yerleşen mağdur aileye Ergani Belediye Başkanı Fesih Yalçın sahip çıkarak, yardım elini uzattı.

Yaşları 4 ila 6 arasında değişen iki çocuğuyla maddi sıkıntılar nedeniyle Ergani'ye gelmek zorunda kalan Daşçı ailesine, Belediye Başkanı Fesih Yalçın yardım eli uzattı. Hastalanarak evinin geçimini yapamayacak dereceye gelen Cuma Daşcı ve ailesi maddi imkansızlıklar yüzünden memleketi olan Ergani ilçesine göç etmek zorunda kaldı. Bir çocuğunun da kalbinde pil bulunan Daşcı ailesine sahip çıkan Başkan Yalçın, evinde ziyaret ettiği aileye, maddi yardımın yanı sıra, evin reisi Cuma Daşçı iyileşip iş bulana
kadar evin bütün ihtiyaçlarının karşılanacağı sözünü verdi.
Cuma Daşçı'nın eşi Hülya Daşçı, 34 yıllık İzmirli olduğunu ifade ederek, " Sayın Belediye Başkanı Fesih Yalçın, evime kadar gelip beni onurlandırdı. Ona çok teşekkür ediyorum. İnsanlığı burada gördüm. İzmir'de böyle şeyler göremezsiniz. Bir belediye başkanının gidip bir aileyi ziyaret ettiğini görmedim hiç. Allah bin kere razı olsun Başkan'ımızdan. Odunumuzu, yakacağımızı, yiyeceğimizi karşıladı" diye konuştu.