Başkan Kalaycıoğlu'ndan Okul Eleştirilerine Cevap

Amele Birliği Biriktirme ve Yardımlaşma Sandığı Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu, Karaman'da yaptırdıkları ve temeli iki bakanın katılımı ile atılan okulun yapımını iyi niyetle düşündüklerini söyledi.

Başkan Kalaycıoğlu, okul inşaatının Karaman'da yapılması ile ilgili yapılan eleştirilere cevap verdi. Okulun yapımında milletvekilliği gibi farklı düşüncelerinin olmadığını vurgulayan Kalaycıoğlu, okul yerinin seçimini de Zonguldak Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından seçildiğini ifade etti. Okul yapımında art niyet aranmamasını isteyen Kayalcıoğlu, "Karaman'a okul inşaatı projemiz, ön yargısız oldu. Hiçbir değişik bir düşüncemiz olmadı. Okul yerinin seçimi ise Valilik ve Milil Eğitim müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Karaman Çok Programlı Lisesi, okul binası bile bulunmayan bir belde. Belediye binasında eğitim veriliyor. Biz iyi niyetli olarak okul yapımı projesini düşündük ve hayata geçirdik. Kimse art niyet aramasın" dedi.
Kalaycıoğlu, okul yapmak devletin görevi olmasına rağmen hayır severlerin işadamı, kurum ve kuruluşlarında böyle sosyal projelerde yer almasının ülkelerin gelişmelerinde önemli rol oynadığını söyleyerek, hayırsever kişi, kurum ve kuruluşlara da okul yaptırmaları çağrısında bulundu.