Ayvalık'ın Atletizm'deki Gururu Beşiktaş'a Gidiyor

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde babasının ve eğitimini sürdürdüğü ve Endüstri Meslek Lisesi yönetiminin destekleriyle atletizmde başarıdan başarıya koşan Hasrethan Karaca, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden Beşiktaş ile anlaştı

Ayvalık'ın Atletizm'deki Gururu Beşiktaş'a Gidiyor
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde babasının ve eğitimini sürdürdüğü ve Endüstri Meslek Lisesi yönetiminin destekleriyle atletizmde başarıdan başarıya koşan Hasrethan Karaca, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden Beşiktaş ile anlaştı.
Önümüzdeki sezondan itibaren Beşiktaş formasıyla ter dökecek olan genç sporcunun bu başarısının ilçede heyecanla karşılandığı gözlendi. Ayvalık'ın atletizmdeki gururu olan genç sporcunun peşinde aylardır koşan Beşiktaşlı yöneticilere 'evet' dediği öğrenildi. Bugün İstanbul'da siyah-beyazlı kulüple kontrat imzalayan Ayvalık'ın atletizmde kigururu Hasrethan, 15 Ocak'ta Mersin'de başlayacak olan, Gençler Atletizm Ligi'nde siyah- beyazlı formayı giymeye başlayacağı öğrenildi.
Ayvalık Endüstri Meslek Lisesi son sınıfta eğitim hayatını sürdüren genç sporcunun, okul sona erinceye kadar, Türkiye genelinde her hafta yapılacak lig koşularına Ayvalık'tan katılacağı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ İLE KONTRAT TAMAM
İstanbul'da, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden Beşiktaş'ın renklerine bağladığı Hasrethan, yapılan telefon görüşmesinde, çok mutlu olduğunu kaydederek, "Uzunca zamandır Beşiktaş ile temas halindeydik. Atletizmde kendimi geliştirebilmem için ülkemizin en büyük kulübü olan Beşiktaş formasıyla ter dökmek benim için çok önemli. Bana güvenenleri mahcup etmemek için mücadele edeceğim. Bana her zaman destek olan başta babam olmak üzere, okul yöneticilerim ve ismini anımsayamadığım pek çok büyüğümün yanı sıra Ayvalık halkına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

BABASI, ONUNLA GURUR DUYUYOR
Öte yandan, 16 yaşındaki genç atletin daha şimdiden almış olduğu başarılı sonuçların ardından bundan sonra Beşiktaş formasıyla Türkiye Gençler Ligi'nde mücadele edecek olan Hasrethan'ın babası ve antrenörü Sabri Karaca, "Kızımın başarılarıyla ailecek ne kadar övünsek az. Her şeyden önce tam bir sporcu olma yolunda ilerleyen Hasrethan'ın gelecekte Türkiye'nin en önemli atletlerinden biri olarak ülkemizin atletizmdeki yüz akı olacağından en ufak bir kuşku duymuyorum" dedi.
Ayvalık'ın atletizmde ki gururu Hasrethan'ın, Beşiktaş formasıyla katılacağı Türkiye Atletizm Gençler Ligi'nde, Genel Menejer Ömer Aras'ın öncülüğünde, Seda Özdemir, Sibel Yılmaz, Tülay Karaduman, Lütfi Yılmaz, Tuncay Kayacan ve Arif Kara gibi atletizmde büyük başarılara imza atmış antrenörlerle Beşiktaş'ın başarısı için koşacağı öğrenildi.