Yozgat Milli Eğitim Müdürü Gamsız, Sarıkaya Belediye Başkanı Erbir'i Ziyaret Etti

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Ömer Kartal, Şube Müdürü Işık Gün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demir ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hayrettin Yılmaz'dan oluşan heyet Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir'i makamında ziyaret etti

Yozgat Milli Eğitim Müdürü Gamsız, Sarıkaya Belediye Başkanı Erbir'i Ziyaret Etti
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Ömer Kartal, Şube Müdürü Işık Gün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demir ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hayrettin Yılmaz'dan oluşan heyet Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir'i makamında ziyaret etti.
Ziyarette Yozgat Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız, okullara yapmış olduğu arsa temini, bahçe düzenlemeleri ve eğitime verdikleri destekten dolayı Başkan Erbir'e teşekkür etti. Sarıkaya eğitim çıtasının her geçen gün yükseldiğini belirten Gamsız, "İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yerel yönetimlerle sürekli işbirliği halindeyiz, kardeş kuruluşlar gibi çalışıyoruz. Yaklaşık 3,5 senedir ilimizin eğitim ihtiyacını tespit ettik şimdi de 2011 yılında yapılacak taslak programımızı hazırladık. Dün Yenifakılı ilçesini taradık bitirdik bu gün Sarıkaya'nın tarayacağız. Sarıkaya'da gitmediğimiz köy, kapısını açmadığımız okul sınıf kalmayacak. Şunu memnuniyetle söyleyebilirim ki Sarıkaya İlçesi için çok büyük sorunumuz kalmadı. Bunları aştık bundan sonraki yapacağımız işler okullarımızı güzelleştirmek, çağın en son teknolojisi ile donatmak bilgisayarını projeksiyonunu akıllı sınıflarını, fotokopi makinelerini, öğretmen odalarını, sınıfları en iyi hale getirerek okulları cazibe merkezi haline getirmeyi düşünüyoruz. Bu anlamda da önümüzdeki günlerde olmak şartıyla Yozgat'ın bütün köylerini bir bir gezeceğiz. Okulların ihtiyaçları tespit edilecek. Artık hiç kimse benim okulumda şu yok bu yok demeyecek. Biz bütün tedbirleri aldık hazırlıklarımızı yaptık ödeneklerimizi temin ettik bunun içinde bu yıl içerisinde sızlanmaları ortadan kaldırmak ve milli eğitim konusunda hiç kimsenin memnuniyetsiz ifadesini duymak istemiyoruz " dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Erbir,"Eğitim bizim için çok önemli bir konu. Biz göreve geldiğimiz günden bu yana eğitim kurumlarımızı destekliyoruz. Bu anlamda okullarımızın taleplerini en kısa sürede yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de Eğitim kurumlarına desteğimiz sürecektir" dedi.