Yatağanlı esnaflar yüksekokula maddi destek verdi

Muğla'nın Yatağan ilçesi Konak Mahallesi esnafları, inşaatı devam eden Yatağan Meslek Yüksekokulu'na maddi destekte bulundu. Nevzat Özsoy Caddesi'ndek

Muğla'nın Yatağan ilçesi Konak Mahallesi esnafları, inşaatı devam eden Yatağan Meslek Yüksekokulu'na maddi destekte bulundu. Nevzat Özsoy Caddesi'ndeki 20 esnaf, okulun eksiklerinin giderilmesi için 300 lira topladı. Yatağan Yüksekokul Yaptırma ve Yaşatma Derneği hesabına yatırdıkları paranın dekontunu da Dernek Başkanı M. Fehmi Özsoy'a teslim ettiler.

Esnaflardan Ali Suat Tekin, yüksekokulun faaliyete geçmesiyle ilçenin ekonomisine ciddi katkıda bulanacağını söyledi. Tekin, "Esnaf arkadaşlarımız, yaptıkları katkıları banka hesabına yatırıyor. Bir başlangıç olan bu yardımın, diğer esnaflara da örnek olmasını istiyoruz." dedi. Dernek Başkanı Özsoy ise, "Okul herkese aittir. Herkes elini taşın altına koyarak yardımda bulunmalıdır. Şimdiye kadar kapısını çaldığımız birçok işadamı yardım etmiş olsaydı, okul çoktan açılmış olacaktı." şeklinde konuştu.