Uşak'ta 70 Muhasebeci, Mali Müşavir Belgesi Aldı

Uşak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) muhasebecilikten mali müşavirliğe geçen 70 kişiye belge verdi

Uşak'ta 70 Muhasebeci, Mali Müşavir Belgesi Aldı
Uşak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) muhasebecilikten mali müşavirliğe geçen 70 kişiye belge verdi. Törene katılan İl Defterdarı Abdullah Kırım, "Mali müşavirlere mükellefleri bilgilendirme noktasında önemli görevler düşüyor"dedi.
Uşak'ta serbest muhasebeci olarak hizmet veren 70 muhasebeci, mali müşavirlik belgelerini düzenlenen törenle aldı. Uşak SMMMO toplantı salonunda düzenlenen törene İl Defterdarı Abdullah Kırım ile SMMMO Başkanı Azmi Yılancıoğlu ve davetliler katıldı. 70 muhasebeciye mali müşavirlik belgeleri İl Defterdarı Abdullah Kırım tarafından verildi.
Belge dağıtım töreninde konuşan Azmi Yılancıoğlu 2011 yılının mesleki açıdan sıkıntılı geçeceğini ifade etti.
Defterdar Abdullah Kırım ise, konuşmasında mali müşavir belgesi alan 70 muhasebecinin sorumluluğunun arttığını ifade ederek şunları söyledi; "Mali Müşavirlik mesleği her geçen gün yenilenen bir meslek dalıdır. Mali Müşavirler yeniliklere ayak uydurabilmek için kendini geliştirmek zorunda. Bu nedenle mali müşavir arkadaşlar mesleki araştırmaya ve mesleki yayınlara dikkatle önem vermelidir. Yenilikleri ve gelişmeleri kaçırdığınız da iş yapmak zorlaşır. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görüşülen yapılandırma yasası var. Şimdiden ön hazırlıkları yapmanız lazım. Sizlerden isteğimiz, mükelleflerin bilgilendirilmesi noktasında yeterli sorumluluğu almanızdır. Mükelleflerin işini kendi işiniz gibi görüp sorunların çözümünü kolaylaştırın"