Trabzonspor, Brozek kardeşler ve Mehmet Çakır ile sözleşme imzaladı

Trabzonspor, Polonya'nın Wiska Krakow takımından transfer ettiği ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozek'in yanısıra Ankaragücü'nden kadroya dahil edilen

Trabzonspor, Polonya'nın Wiska Krakow takımından transfer ettiği ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozek'in yanısıra Ankaragücü'nden kadroya dahil edilen Mehmet Çakır ile sözleşme imzaladı. Takımın kamp yaptığı Gloria Serenity Otel'de Kulüp Yönetim Kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu'nun da katılımı ile yapılan törenle Brozek kardeşler 3,5 yıllığına, Mehmet Çakır da 2,5 yıllığına kendilerini bordo-mavili renklere bağlan sözleşmeye imza attı.

Bekiroğlu, burada yaptığı konuşmada, teknik heyetin çok titiz çalışması ile belirlediği üç değerli oyuncu renklerine kattıklarını belirterek, "Takımımıza ciddi katkılar sağlayacaklarına inanıyorum. Camiamız ve Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Pawel ve Piotr Brozek kardeşler de Türkiye liginde başa oynayan bir takıma gelmenin heyecanını yaşadıkların belirtti. Brozekler, kendilerinden beklenen yararı sağlayacaklarına olan inançlarına dile getirdi.

Brozekler, şu ana kadar Polonya'nın dışına çıkmamaları nedeniyle ilgili soruya, "Krakow Kulübü de Trabzonspor gibi çok büyük bir kulüp ve orada çok iyi günlerimiz geçti. Ailelerimizin durumundan dolayı da yurt dışına çıkmadık." cevabını verdi.

-MEHMET ÇAKIR: "BANA GÜVENENLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİM"-

Mehmet Çakır ise Trabzonspor gibi çok büyük bir kulüpte futbol oynayacağı için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Çakır, "Beni bu camiaya layık görenlere mahcup etmemek için elimden geleni yapacağım. Bu imzanın hem benim açımdan hem de Trabzonspor açısından hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Öte yandan, Trabzonspor'un Burundili oyuncu Faty Papy'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildilği bildirildi.