Sobadan sızan gazdan zehirlenen anne ve 2 çocuğu toprağa verildi

Sobadan sızan karbonmonoksit gazı nedeniyle zehirlenerek hayatlarını kaybeden anne ve 2 çocuğu gözyaşları arasında toprağa verildi. Eşinin ve çocuklar

Sobadan sızan karbonmonoksit gazı nedeniyle zehirlenerek hayatlarını kaybeden anne ve 2 çocuğu gözyaşları arasında toprağa verildi. Eşinin ve çocuklarının ölüm haberini Dubai'de alan baba Hüseyin Üre (34) cenazeye yetişemedi.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesine bağlı Varışlı Köyünde gece sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne Meral Üre (30) ile çocukları Bilal (5) ve Nedva (8) gözyaşları içinde toprağa verilirken, yakınları tarafından evde baygın halde bulunan 10 yaşındaki Tahir ve 4 yaşındaki Yıldız'ın durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Zehirlenerek hayatını kaybeden Üre ailesinin 3 ferdi dün akşam saatlerinde otopsinin yapıldığı Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nden alınarak Antakya Belediyesi Mezarlık Kompleksine getirildi. Sabah saatlerinde yakınları tarafından Kompleksteki morgdan alınan cenazeler konvoy eşliğinde Varışlı Köyüne götürüldü.

Varışlı İlköğretim Okulu Bahçesinde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında cenazeler defnedildi.

TIR şoförü olarak Dubai'de çalışan baba Hüseyin Üre eşi ve çocuklarının ölüm haberini aldıktan sonra memleketine gelmek için yola çıktı. Ancak baba Üre cenazeye yetişemedi.

ARKADAŞLARI NEDVA'NIN SIRASINA ÇİÇEK BIRAKTI

Dün sabah okula geldiklerinde arkadaşları Nedva'nın öldüğü haberini alan Varışlı İlköğretim Okulu 1-A sınıfı öğrencileri cenazenin ardından arkadaşlarının sırasına çicek bıraktı.

Nedva'nın resmini çizen arkadaşları resmin üzerine "Nedva seni çok seviyorum" sözlerini yazdılar.