Silvan'da Okul Aile Birliği Tanışma Yemeği Verdi

Diyarbakır'ın Silvan Gazi İlköğretim Okulu Aile Birliği başkanlığına seçilen Şaban Sezik, okul öğretmenlerine tanışma yemeği verdi.

Silvan Öğretmenevi'nde verilen yemeğe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, Şube Müdürleri Nimet Polattağ, Aziz Durak, Mustafa Çelik, Salim Hejar Eskiyecek, Gazi İlköğretim Okul Müdürü Ebubekir Korhan, Anadolu Öğretmen Lisesi Yakup Fidan, Öğretmenevi Müdürü Mahmut Aslan, İmam Hatip Lisesi Müdürü Ümit Aydın, Okul Aile Birliği Başkanı Şaban Sezik ve okul öğretmenleri katıldı. Okul Müdürü Ebubekir Korhan, "Okul Aile Birliği tarafından hazırlanan tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya gelmemizden büyük bir
mutluluk duydum. Bu gecenin münasebetiyle öğretmenler arasında diyalog, kaynaşma ve dayanışma sağlanacaktır. Bu da eğitime yansıyacaktır. Herkese görevlerinden başarılar dilerim" dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa ise son atamalarla okullarda vekil müdür kalmadığını belirterek, "Okullarımızda uzun zamandır vekil müdürlerimiz görev yapıyordu. Son atamalarla ilçemizde vekil müdür kalmadı. Tüm okullarımıza müdürlerimizin atamaları yapıldı. Bundan sonra tüm okullarımızda en üst seviyede başarı bekliyorum" dedi.
Konuşmaların ardından gazi İlköğretim Okulu Müzik Öğretmeni ve öğrencisi tarafında müzik ziyafeti sunuldu.