Sgk Fethiye Şubesi Hizmete Girdi

Sosyal Güvenlik Merkezi Fethiye Şubesi'nin hizmete girmesi ile Fethiyeli vatandaşlar bundan sonra sigorta işlemleri için Muğla'ya gitmek zorunda kalmayacak ve tüm işlerini Fethiye'de yaptırabilecekler

Sgk Fethiye Şubesi Hizmete Girdi
Sosyal Güvenlik Merkezi Fethiye Şubesi'nin hizmete girmesi ile Fethiyeli vatandaşlar bundan sonra sigorta işlemleri için Muğla'ya gitmek zorunda kalmayacak ve tüm işlerini Fethiye'de yaptırabilecekler.
Sosyal Güvenlik Kurumu Fethiye Şubesi Adnan Menderes Bulvarı'ndaki yeni hizmet binasında Fethiyelilere hizmet vermeye başladı. Öğleden sonra ilk işlemini yapan Fethiye SGK Şubesinde toplam 17 personel hizmet veriyor. Resmi olarak çalışamaya başlayan Sosyal Güvenlik Kurumu Fethiye Şubesinin ilk konukları Sosyal Güvenlik Kurumu Muğla İl Müdürü Naci Şahin, Muğla Esnaf Odaları Üst Birlik Başkanı Şükrü Ayyıldız, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hayri Topçu oldu. Geçtiğimiz ay SGK Fethiye Şubesi için Adnan Menderes Bulvarı üzerinde kiralanan hizmet binasının 120 bin liralık tadilatı AK Parti Fethiye İlçe teşkilatı tarafından üstlenilmişti. Açılış ile birlikte Fethiye SGK şubesini ziyaret eden SGK Muğla İl Müdürü Naci Şahin yaptığı açıklamada "SGK Fethiye şubesinin açılışı uzun süreden beri planlanıyordu. Bugünden itibaren hizmet vermeye başladı. Artık bundan sonra SGK'daki işleri için hiçbir vatandaş Muğla'ya gitmek zorunda kalmayacak. Fethiye'nin en uzak köyünden bir vatandaş SGK işlemi için 210 km yol kat ederek Muğla'ya gidiyordu. Burada 17 personelimiz görev yapıyor. SGK ile ilgili olarak Muğla'da yapılan tüm işlemler Fethiye'de yapılıyor" dedi. Muğla Esnaf Odaları Üst Birlik Başkanı Şükrü Ayyıldız, "Ben bu merkezin Fethiye'de hizmete girmesinde emeği geçen iş adamlarına, esnaflara ve odalarımıza çok teşekkür ediyorum. Artık Fethiyeliler SGK işlemleri için Muğla'ya gitmek zorunda kalmayacak" diye konuştu. Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hayri Topçu ve Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir de emeği geçenlere teşekkür ettiler. SGK Fethiye Şubesinin Fethiye'de faaliyete geçmesinde emeği geçen iş adamı Hüsrev San ise yaptığı açıklamada, "Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Biz üstümüze düşeni yaptık. SGK Fethiye'de hizmet vermeye başladı halkımız bundan sonra Muğla'ya gitmek zorunda kalmayacak" dedi.