Sakarya Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Antalya'da Sakarya Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Gidiş geliş 9 kilometrelik yolun 7,5 kilometresinin tamamlandığı ve 25 bin ton asf

Antalya'da Sakarya Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Gidiş geliş 9 kilometrelik yolun 7,5 kilometresinin tamamlandığı ve 25 bin ton asfalt kullanıldığı belirtildi.

Sakarya Bulvarı'nda devam eden son etap çalışmaları yerinde inceleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Fen İşleri Daire Başkanı Sebahat Çevik'ten bilgi aldı.

Çalışmalarda son etaba girildiğini belirten Akaydın, "Kepez Spor Tesisleri ile Otogar arasında kalan son 2.5 kilometrelik bölümde çalışmalarımız devam ediyor. Yoldaki eski asfaltı kazıyıp, yerine kaliteli sıcak asfalt döküyoruz. Şu ana kadar çalışmalarda toplam 25 bin ton asfalt kullanıldı. Son etapta 10 bin ton asfalt daha kullanacağız." dedi.

Geçen yıl Antalya cadde ve sokaklarına 100 bin ton civarında asfalt döktüklerini kaydeden Akaydın, 2011'de daha fazlasını yapmayı hedeflediklerini kaydetti.