Penguen Kitap Evi Gebze Center Da İkinci Şubesini Açtı

İSTANBUL Kadıköy'de şubesi bulunan Penguen kitapevi ikinci şubesini Gebze center da açtı

Penguen Kitap Evi Gebze Center Da İkinci Şubesini Açtı
İSTANBUL Kadıköy'de şubesi bulunan Penguen kitapevi ikinci şubesini Gebze center da açtı.Penguen kitapevi genel müdürü Hakan Karanfil" ilk olarak bana bu teklif geldiğin de biraz karamsardım fakat şimdi Gebze insanının kitapevimize gösterdiği ilgiden çok memnunuz ve yapacak olduğumuz fuarlar sayesinde insanlar daha çok bilgi edinme şansına sahip olacaklar" diye konuştu
Karanfil "30 bin kitap bulundurmaktayız ve hedefimiz bunu daha yukarı çekmek bizden bir kitap istendiği zaman iki üç gün içerisinde temin edip getirebiliyoruz ve bunun yanın da internet üzerinden de iletişim e geçebiliyoruz.
Penguen kitapevi Gebze'de vatandaşın ihtiyacını karşılamayı hedefliyor.Kitapevi sadece kitap üzerine değil kırtasiye ve oyuncak alanında da insanlara hizmet veriyor. Çocukların aileleriyle beraber gelip zaman geçirebilecekleri bir şekilde dizayn edilmiş hoş bir ortam. 19 Ocak- 6 Şubat tarihlerinde Gebze Center'da açılacak olan fuara birçok yazarın katılımı bekleniyor. Kitapevi müdürü Hakan Karanfil Yazarların belirli tarihlerde Penguen kitapevin de imza günlerine katılacağını açıkladı.