Osmaniye'de kurtuluş koşusuna 159 sporcu katıldı

Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 89.yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde 7 Ocak kurtuluş koşusu gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Kadir K

Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 89.yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde 7 Ocak kurtuluş koşusu gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Kadir Kara ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'in startını verdiği yarışmalara kızlarda 35, erkeklerde 105 ve mastırlarda 19 olmak üzere 159 sporcu katıldı.

Kızlar 2000 metre koşusunda Arife Akol birinci, Gülnaz Murattepe ikinci, Songül Ayas üçüncü oldu. Erkeklerde Halil Avaner birinci, Kerim Karaman ikinci ve Mehmet Macit üçüncü oldu. Mastırlarda Ercan Temel birinci, Davut Bal ikinci ve Ali Esmek ise üçüncü oldu.

Belediye Başkanı Kadir Kara yarışmaya katılan tüm sporculara tişört , Gençlik Merkezi Atletizm Takımı'na ise yarışma forması hediye etti.

Başkan Kadir Kara, "Düzenlemiş olduğumuz koşuya katılan tüm sporculara çok teşekkür ediyorum. Buradaki amaç dereceye girmek değil atalarımızın anısına bu ülkeyi vatan yapan değerli büyüklerimizi anmaktır. Benim gönlümde bu yarışmaya katılan herkes birincidir. Bu programa destek veren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Atletizm İl Temsilciliğine çok teşekkür ederim." dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ise Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ile yarışmaya katılan sporculara teşekkür etti.

Yarışmada dereceye girenlere ödülleri 7 Ocak günü düzenlenecek resmi törende verilecek.